AKTUELNO

Ne propustite najbolju decu u samoj završnici vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Ovog petka vas u prvoj finalnoj emisiji najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice", očekuju neverovatni nastupi najboljih takmičara.

Za razliku od prethodnih emisijm kada je žiri donosio odluke, sada je publika preuzela stvar u svoje ruke i svoje favorite poslala u samu završnicu.

Foto: Printscreen Youtube

U prvoj finalnoj emisiji, koja će se u petak, 23. juna emitovati uživo na Televiziji Pink, imaćete priliku da uživate u 14 spektakularnih nastupa naših najtalentovanijih Zvezdica, o kojima će se dugo pričati.

Lenka Stojčević, Sofija Đekić, Lorena Janković i Roko Blažević će vas svojim raskošnim i moćnim glasovima naježiti i ostaviti čitav region bez teksta.

Foto: Printscreen Youtube

Svojim emotivnim pevanjem će vas potpuno razgaliti Tatjana Savatić, Marina Stanković, Komnen Vuković, David Marković i Todor Kitanović.

Foto: Printscreen Youtube

Za ludu zabavu i najbolju atmosferu na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica" i ovog petka biće zaduženi Jovana Radonić, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Katarina Radulović i Sergej Pajić.

Foto: Printscreen Youtube

I ovog puta, žiri će moći potpuno da se prepusti i uživa u sjajnim nastupima onih najboljih, jer je, draga publiko, odluka na vama.

Linije za glasanje su otvorene i možete glasati za svog favorita cele nedelje, a u petak će biti napravljen novi presek, kada ćemo znati koji takmičari, vašom odlukom, prolaze u samu završnicu.

Foto: TV Pink

Ne propustite prvu finalnu emisiju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u petak, 23. juna, uživo od 21:15h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Bojana Radovanović

#David Marković

#Ema Simonović

#Jovana Radonić

#Katarina Radulović

#Komnen Vuković

#Lenka Stojčević

#Lorena Janković

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#Sergej Pajić

#Sofija Đekić

#Tatjana Savatić

#Todor Kitanović

'