AKTUELNO

Braća nisu u dobrim odnosima otkako je Hari sa suprugom Megan i sinom Arčijem napustio kraljevske dužnosti i preselio u SAD.

Princ Vilijam pobesneo je na komentar o snaji i javno rekao svoje mišljenje o Megan Markl. Na njegove i Harijeve prijatelje, koji se trude da ih pomire, bivša glumica takođe nije ostavila najbolji utisak.

Princ Hari je u sredu sleteo u London kako bi prisustvovao otkrivanju spomenik njegove pokojne majke princeze Dajane povodom njenog 60. rođendana, a mnogi se nadaju da će iskoristiti tu priliku i kako bi se pomirio s bratom Vilijamom. Njih dvojica nisu u dobrim odnosima otkako je Hari sa suprugom Megan Markl i sinom Arčijem napustio kraljevske dužnosti i preselio u SAD.

Ipak, par njihovih zajednički bliskih prijatelja trudi se da ponovo zbliži braću, a u tome im pomaže i Vilijamova supruga Kejt, koju je javnost nahvalila kada je nakon sahrane princa Filipa posredovala u razgovoru između njih dvojice.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson

Naime, prinčevi su se samo pred kamerama ponašali pristojno jedno prema drugom, a kada su se našli iza zatvorenih vrata, počeli su da se svađaju i da vrijeđaju jedno drugog.

Saznalo se i da Vilijam nema baš najbolje mišljenje o Harijevoj supruzi.Naime, Vilijama je jednom prilikom razljutio komentar o tome da svako ima problema sa snajama pa je u naletu besa popljuvao Megan

"Pogledajte kako ta prokleta žena tretira moje osoblje, i kako se ponaša, nema milosti", kazao je tada princ, a nije jedini koji tako misli o bivšoj glumici.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

"Megan može biti 500 posto noćna mora. S njom PR nikad ne prestaje. Prava je Amerikanka", kazao je bliski Harijev prijatelj za britanske medije, a i drugi su se složili da su joj samopromocija i samosažaljenje najistaknutije karakteristike.

Megan, koja je nedavno rodila ćerku Lilibet Dajanu, ostala je s decom u SAD-u, pa se prijatelji prinčeva nadaju da će bez nje u blizini Hari i Vilijam još jednom pokušati da izglade odnose i veruju da je svečanost u čast njihove voljene majke, koja će se održati sledeći četvrtak, idealna prilika za to.

Autor: M.K.