AKTUELNO

Finalista "Pinkovih zvezda" otkrio je kroz kakvu je dramu, ni kriv ni dužan, prošao na jednom od svojih nastupa.

Marko Stolić jedan je od finalista "Pinkovih zvezda", najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu. On će se sutra sa još dvanaestoro svojih kolega boriti za prolazak u narednu fazu takmičenja, a o njegovoj sudbini odlučuju isključivo gledaoci koji glasaju za svoje favorite.

Foto: E-stock

Sigurno da i kod ovog mladog pevača postoji veliki strah da li će proći u tu veliku završnicu, međutim, to nije jedini strah sa kojim se on do sada suočio, kada je muzika u pitanju, Marko je za Pink.rs otkrio zbog koje situacije je najviše strahovao na jednom od svojih nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo prošle godine za Uskrs na nastupu u jednom poznatom klubu u Kosovskoj Mitrovici. Vadili su neki likovi pištolje i situacija nije bila ni malo prijatna. Nije mi bilo svejedno i tada sam se uplašio. Na sreću, sve je prošlo bez problema i, hvala Bogu, živ i zdrav sam ostao nakon tog nastupa - ispričao nam je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Mi se nadamo da će Marko sutra uveče imati razloga da se raduje ukoliko Milan bude proglasio da je prošao u treću, poslednju po redu finalnu emisiju, a da zaista do toga dođe, morate se potruditi svi vi koji porukama odlučujete ko prolazi dalje. U nastavku se podsetite kako je protekle subote izgledao Markov nastup u vašem omiljenom šouu.

Autor: M.V.

#Marko Stolić

#Pinkove zvezde

'