AKTUELNO

Oduševila je žiri, ali se posebno dopala Dari Bubamari.

Takmičarka Andrijana Radonjić iznenadila je sve kada je izašla na scenu i izvela najnoviju pesmu Dare Bubamare ''Biografija''.

Jedna od najatraktivnijih i najtalentovanijih učesnica "Pinkovih zvezda" ima 21 godinu i dolazi iz Požege. Sve je kupila svojom lepotom i pevačkim talentom, a mnogi joj prognoziraju sjajnu karijeru.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pročitajte još:

PRIZNAJ DA SI ZALJUBLJEN U CECU: Dara zahtevala istinu od Milana, a Andrijani obećala HIT! (VIDEO)

Dari se toliko svidela interpretacija da je dotrčala na scenu i zaigrala sa Andrijanom, a potom sela sa strane kako bi uživala do kraja u pesmi. Andrijana je na kraju svoje koreografije na neki način odabrala Milana Kalinića.

- Konačno da odabereš pravog muškarca - našalio se voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iznenadio me Rasta, strava su pesme. Biografija je hitčina. Ja mislim da je Andrijana pokazala koliko je zahvalna. Kolegijalno je to što te Dara podržala na bini. Lepo je što si odabrala njenu pesmu koja je već hit. Za mene je iznenđenje što pevaš sad ovaj moderni rep. Rasta je razvalio s tim pesmama. Ovo nije uvlačenje, vidite da više nema svađa. Meni je drago da svako od mojih kolega dobije... Dara je zadnje dve godine razvalila, sve sami hitovi - održala je jedan kraći govor Maja Nikolić.

Namazano! To što si odabrala Darinu pesmu i mene? Pa sada će cela ženina familija da bude oduševljena, svi će glasati za tebe - našalio se voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je napustila svoju stolicu i izašla da pokloni Milanu nešto što mu je obećala odavno. - Oduševio si me kako si se vezao za neke ljude ovde. Ti kao glumac zaslužuješ američkog oskara. Ovo je mali znak pažnje. Ovde piše Milan Kalinić naj faca Pinkovih zvezda za 2017. To je najiskrenije bilo - rekla je Dragana i poklonila Milanu maketu oskara.

- Andrijana je večeras bila savršena. Ja nisam čula Darin novi album, ali na prvo slušanje ovo je bilo sjajno. Ti zračiš nešto imaš neku energiju... od samog starta i zato smo te nazivali Eva Mendez. Šta da ti kažem? Lepo pevaš i divno izgledaš. Mislim da imamo u tebi jednu dobru zvezdu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam Dari rekla kada je pevala ovu pesmu da je pesma uspela i da čekamo reakciju kandidata na jesen da je pevaju. Pošto me je Andrijana preduhitrila, hajdemo sad svi u glas da otpevamo. Ja sad samo gledam u to gore što ti se providi - rekla je Zorica i zapevala.

- Ti si bre vrhčina, topčina. Ti ćeš da uspeš i ja ću ti pomoći. Sve top, ljubim te i volim te. Divna si osoba iz dobre kuće - rekla je Bubamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko je Andrijana Radonjić vaš favorit, njen redni broj je 7, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Andrijana Radonjić

#Pinkove zvezde

'