AKTUELNO

Još jednom je uspela da oduševi sve u studiju.

Takmičarka Dragana Aleksić predstavila se hitom Svetlane Cece Ražnatović ''Anđeo drugog reda'', a svi u studiju uživali su u njenoj interpretaciji.

Ona može baš sve - lepa i harizmatična Paraćinka odlično se snalazi i u pop i u folk vodama.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

ZORICA ZASLUŽNA ZA DRAGANIN USPEH: A Maja tražila od Šabana da joj kupi SANDALE! (VIDEO)

- Bože Dragana, kakva si ti riba do bola. Od početka serijala, ja hoću da te slušam, ali mora da ugase svetlo. Ti si mudar kandidat kada je odabir pesama u pitanju. To nisu bila lutanja, ti si svesno birala pesme po tome kako smo te hvalili ili kritikovali. Ti umeš sve da pevaš. Izgledaš do bola - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ti radiš to ne može svako. Drago mi je da će biti još jedna Dragana na sceni. Jana se, recimo zove Dragana, ali su joj rekli da promeni ime zbog mene. Ti nemoj da radiš to - savetovala je Dragana Mirković.

Dragana je imala masku na ceni koju je kasnije Milan stavio na svoju glavu.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan nosi haltere ispod ovih pantalona, sigurno. Meni samo ta maska fali na ovih 40 stepeni. Hvala produkciji što Milanu nije dala kajron sada jer me je konačno razumeo. Naša Dragana je sve to lepo upakovala i oduševila si nas. Tebi Milane perverzno dobro stoji ta maska - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dragana, divna si. Fantastično pevaš. Još jedna moja omiljena pesma. Svako od nas ima nekog svog favorita, ali samo da znaš Zorica se izborila za tebe dva puta i njoj da se zahvališ što si u finalu - rekla je Dara.

- Ja ne znam šta sada da kažem kada su Draganu svi ishvalili. Valjda Milan i ja treba da je hvalimo kakva je riba, ali ne... Samo ću da kažem da si dobro pevala. To je bilo dobro - kazao je Šaban.

Ukoliko je Dragana Aleksić vaš favorit, njen redni broj je 10, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Dragana Aleksić

#Pinkove zvezde

'