AKTUELNO

Superfinale je sve bliže, a evo ko se izborio za dalje takmičenje.

Završila se još jedna spektakularna emisija najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu ''Pinkove zvezde''. Talentovani takmičari osvojili su srca publike koja je glasala i odlučila da u trećoj finalnoj emisiji snage odmere njih dvanaestoro.

Dara Bubamara i ovoga puta uveličala je drugo finalno veče svojom novom pesmom ''Ne mogu bez tebe''.

Foto: E-stock/Pink.rs

Večeras su nastupali sledeći finalisti: Milica Jokić, Indira Beriša, Melika Moranjkić, Nina Stanimirović, Ismail Delija, Andrej Dorić, Bogdan Martinović, Sara Reljić, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Dragana Krstić, Albert Bakić i Marko Stolić.

Milan Kalinić otkrio je da će žiri odabrati još jednog pobednika, odnosno da će na samom kraju takmičenja biti pobednik kog će odabrati publika i pobednik kog će odabrati članovi žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mislim da treba i produkcija da odabere jednog pobednika pa da ih bube troje - istakla je Zorica Brunclik, a voditelj je rekao da će preneti produkciji njenu ideju.

I večeras je napravljen presedan. Umesto dva kandidata, samo jedan je napustio takmičenje. Albert Bakić nije uspeo da dođe do superfinala.

- Ovo nije kraj, ovo je samo početak. Hvala žiriju na svemu i hvala publici na svemu - rekao je Bakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Treće finalno veče najgledanijeg muzičkog takmičenja zakazano je u subotu 1. jula kada će biti odabrani superfinalisti.

Ne zaboravite da glasate za svog favorita putem SMS-a jer možda baš vaš glas odluči o tome ko će poneti laskavu titulu ''Pinkove zvezde''.

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Finale

#Pinkove zvezde

'