AKTUELNO

Šok!

Glumac Džoni Dep dobio je presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd. Nakon što su se venčali 2015. godine, samo godinu dana kasnije, Herdova je podnela zahtev za razvod braka i optužila Depa za nasilje.

Foto: Tanjug AP/Joel Ryan

Dep i njegovi advokati negirali su optužbe tvrdeći da Herdova pokušava da profitira finansijskom odštetom, a uskoro je postignuta nagodba od sedam miliona dolara, za koju je Herdova tvrdila da će je donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Sada Dep pokušava da sazna da li je njegova bivša supruga ispunila dato obećanje. Njegov advokat Endru Kaldekot tvrdi da je obećana donacija "proračunata i manipulativna laž", koja je "od samog početka imala za cilj da uništi Depa".

Takođe tvrdi i da je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. pisala Depovom poslovnom savetniku kako bi ih obavestila da Herdova nije izvršila nikakva plaćanja.

Ako se ispostavi da Herdova nije donirala novac, Dep i njegov advokatski tim imaće snažan dokaz protiv nje u svoju korist.

Foto: Tanjug AP/Steve Parsons, Tanjug AP/Alastair Grant

Podsetimo, nakon što je nagodba postignuta u avgustu 2016. godine, tri godine kasnije Dep je tužio britanski tabloid "San" zbog napisa da je zlostavljao suprugu, što je dovelo do suđenja 2020., koje je Dep izgubio. Sudija londonskog Visokog suda zaključio je da je više puta napao svoju bivšu partnerku i da ju je doveo do toga da strahuje za sopstveni život.

Zbog čitave situacije Dep je morao da podnese ostavku i odrekne se uloge Grindelvalda u novom nastavku filma "Fantastic Beasts", što se mnogim obožavateljima nije svidelo, pa je na internetu čak pokrenuta peticija da se Amber Herd ukloni iz glumačke postave filma "Akvamen".

Autor: P.R.

#Amber Herd

#Džoni Dep