AKTUELNO

Sestra Kim Kardašijan blista od sreće!

Travis Barker, bubnjar popularne grupe "Blink 182", zaprosio je svoju devojku, čuvenu rijaliti zvezu, Kortni Kardašijan, na plaži jednog hotela u Montesitu u Kaliforniji. Sudeći po fotografijama, sve je bilo veoma romantično. Sveće, hiljadu ruža i, prema rečima izvora za strane medije, suze radosnice, svakako su obeležile događaj kom su se njihovi brojni fanovi već neko vreme nadali.

Ovo će Kortni biti prvi brak, za razliku od njenog partnera. Bivšem Skotu Disiku, s kojim je dobila troje dece, nikad nije izgovorila sudbonosno "da", često ponavljajući kako "oseća da on nije taj".

Veridbi su, prema daljim navodima, dok se sunce zalazilo, prisustvovali Kloi Kardašijan, kao i Tristan Tompson, s kojim ona ima ćerku Tru.

- Kortni je bila iznenađena pre svega što njih vidi tamo. Travis ju je zatim ispratio do plaže, gde su bili crveni i beli cvetni aranžmani u obliku srca. Bilo je baš romantično. Video da sam da se Kortni smeje od sreće i da je nije mogla da veruje šta se dešava. Porodica ju je veselo pozdravila i svi su se onda vratili u hotel - tvrdi izvor za medije, a fotografije koje je podelila na Instagramu oduševile su sve koji je prate.

- Zauvek - potpisala ih je ona, a Travis joj je isto tako i odgovorio u komentarima.

Drugi izvor je ispričao kako ni njena majka, Kris Džener, te ni njen dečko Kori, nisu propustili veridbi. Bubnjareva ćerka iz prvog braka, Alabama, takođe se oglasila na Instagramu, te pokazala prsten koji sada sija sa ruke najstarije sestre Kardašijan.

Autor: P.R.

#Kortni Kardašijan