AKTUELNO

Padaju maske!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Sledeće pitanje bilo je za Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se lakše osećaš sada kada sve izbacuješ iz sebe, taj bol i žal što tvoja supruga više ne želi tvoju lubav - pročitao je Milošević pitanje.
Lakše mi je, kad polupam tad mi bude najjače. Prevelika doza besa mi se skupi i onda mi tako bude lakše. Takav sam. Kad bi bila neka vreća ili džak bilo bi sjajno. Vraćam se na staro konačno, dolazim polako sebi - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si to izgubio burmu, pa na kvarno pravio drugu? - pročitao je Milan drugo pitanje.
To je trenutak bio kada nisam dugo jeo, išao sam po emisijama i najeo sam se u Meku i podigao mi se želudac, inače imam problem sa želucem. Imam običaj da vrtim prst i u Ušću sam ga izgubio, pa sam se vratio da ga tražim. Nisam ga našao, pa sam ga nma kvarno pravio. Kunem se bogom da sam iskren u tome što sam rekao - naveo je Dejan.
Oni su javlje ličnosti, ne moraju ni da nose burmu svi znaju da su u braku - dodao je Karić.
Šta si se ti meni nakačio na kosti? Da sam ja na njegovom mestu, sada bi ljudi skakali ovde i govorili kako sam ga varala - ubacila se Dalila.
Niko tebe ne može da ponizi, samo sami sebe - vikala je Miljana.
Kariću, varao si u najboljoj svojoj vezi i dan danas se kaješ, tako ne pričaj ti ništa - dobacila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti isto na kvarno napravio burmu ili bi rekao šta se desilo? - pitao je Milan Janjuša.
Ma otkud znam, ma to je bilo pre tri godine, šta vam je ljudi, kao da je to bitno - vikao je košarkaš.
Dalila je meni rekla da postoje razlozi za to što je skinuo burmu, i da nije izgubljena nego negde zaboravljena, a i svi znamo da je lakše je*ati bez burme - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li da mi odgovoriš iskreno, da li mu sada sve vraćaš milo za drago? - pitoa je Bane Đokić.
Ovde su svi varali, svi sami preljubnici i Karić i Janjuš i ostali. Ako si izgubio reci samo, budi iskren. Ja da sam svoju burmu izgubila ja bih glasno rekla. Jednom u rijalitiju sam izgubila burmu i napravila haos i onda se pojavio Gastoz i vratio mi je. Kad izgubim ja kažem jasno i glasno nemam problem da krijem - odgovorila je Dalila.
Nek radi šta hoće, ko je njoj šta rekao, ja samo moram da komentarišem. Ja nju nisam vređao ni u jednom trenutku - viknuo je janjuš.
Ne bih otišla krišom i pravila novu, on je sačekao da se vrati burma na ruku pa je onda ispričao sve. U trenutku kada je bila na izradi on je meni rekao da mu je otekao - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga