AKTUELNO

Iskreno!

Planetarno popularna manekenka Bela Hadid potresla je fanove poslednjom objavom na Instagramu, gde je uplakana priznala da se ne oseća dobro. Ona je progovorila o svom mentalnom stanju i otkrila da već nekoliko godina unazad plače skoro svakodnevno.

Društveni mediji nisu stvarni. Ponekad je sve što treba da čuješ da nisi sam/a. Dakle, poručujem ti da nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem to što govoriš - napisala je, između ostalog, manekenka pruživši podršku svima koji se isto ili slično osećaju.

Foto: Instagram.com/bellahadid

Bela je takođe istakla da ju je na ovakav potez podstakao video pevačice Vilou Smit koja je javno govorila o nesigurnosti i teskobi, dodavši da su joj upravo njene reči pomogle da se oseća "manje usamljeno".

Balans u organizmu i uopšte mentalno zdravlje Hadid je uporedila sa rolerkosterom, a naposetku je bila optimistična.

Želim da znate da uvek postoji svetlo na kraju tunela, a rolerkoster se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Biće bolje - poručila je najlepša žena na svetu.

Inače, ovo nije prvi put da slavna manekenka javno govori o svojim psihičkim problemima. Ona je i ranije pričala da se suočava sa napadima anksioznosti, kao i da radi na sebi kako bi shvatila koji su to okidači za to, kao i traume koje nosi.

Autor: P.R.

#Bela Hadid | Bella Hadid