AKTUELNO

Uskoro počinje četvrta sezona vaših omiljenih muzičkih takmičenja, te ne propustite priliku da se prijavite za učešće.

Najpopularnija muzička takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde" i "Pinkove zvezdice", su kroz dosadašnje tri sezone iznedrila velike talente, koji su nebrojeno mnogo puta uspeli da milionski auditorijum ostave bez daha.

Uskoro na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink, počinje nova, četvrta sezona ovih muzičkih takmičenja, a audicije su i dalje u toku.

Foto: Pink.rs

Ukoliko ste propustili audiciju u vašem gradu, za takmičenje se možete prijaviti i popunjavanjem formulara na Internetu.

Sve što treba da uradite, jeste da u formular upišete vaše ime, prezime, e-mail adresu i kontakt telefon, kao i da nam pošaljete link snimka na kom možemo čuti kako pevate.

Foto: Printscreen

Formulare za prijavu možete pronaći na Fejsbuk stranicama "Pinkove zvezde" i "Pinkove zvezdice", ili se za "Pinkove zvezde" možete prijaviti klikom OVDE, odnosno putem linka - https://goo.gl/oiivTn  i za "Pinkove zvezdice" klikom OVDE, odnosno putem linka - https://goo.gl/a3Efnp

Foto: Pixabay/Pink.rs

Foto: Pixabay/Pink.rs

Osim toga, u narednom periodu održaće se još četiri audicije, i to u sledećim gradovima:

- Požarevac, 29. avgust, od 11 časova, u zgradi TV DM Sat;

- Leskovac, 30. avgust, od 11 časova, restoran "Groš";

- Smederevo, 31. avgust, od 11 časova, restoran "The Palace";

- Beograd, 3. septembar, od 12 časova, zgrada TV Pink;

Ukoliko mislite da baš vi imate sve ono što je potrebno za novu Zvezdu i Zvezdicu, prijavite se i pokažite celom regionu šta znate!

Autor: M

#Audicija

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'