AKTUELNO

Fran Pujas otvorio je dušu ekipi jutarnjeg programa na RED TVu.

Mala pauza tokom vikenda, taman je napravila mesto da se uželite svog omiljenog četverca. Ekipa Red Tva i najluđeg jutarnjeg programa "Ne gledam ti ja to" danas se potrudila sa svojim hit gostima i aktuelnim temama da nas sve dobro razbudi i pripremi za još jednu radnu nedelju.

Milica Kemez, Jelena Pešić, Filip Đukić i Bora Santana u emisiji "Ne gledam ti ja to" ugostili su danas Nikolu Bulatovića - glumca i tekstopisca kao i dečka za kojim se diže prašina od kako se prvi put pojavio u hiper-rijalitiju "Zadruga 4" - Frana Pujasa, koji je doskorašnji učesnik "Zadruge 5".

Fran Pujas sa ekipom RED TVa podelio je svoje zapažanje da je Dalila Dragojević užasna i katastrofalna i da goru osobu nije upoznao u životu. Fran se onda požalio i na Taru Simonov, ali i na Gruju. Njegovo mišljenje je da je Ša legenda i bog. Da je ušao da dokaže da nije lud, ali...prekucao je igricu! Pujas je objasnio da čim čuješ priču: Ja sam stabilan - odmah znaš da mu nije dobro. Drago mu je da je Dejanu lakše, konačno. Oni su od početka dobri i Fran je bio velika podrška Dejanu u najtežim momentima. Komentarisao je i Sandru Rešić, i njen odnos sa Dejanom. Tvrdi da ona nije zaljubljena u Dejana, već je samo uz njega kao osoba, a ne kao žena.

Foto: Foto/RED TV

Morao je da pohvali Mikija da je ove sezone baš sjajan, a da je Dino dobio nadimak Tehno veverica, zbog odnosa sa devojkama, jer su se sve tešile sa njim. Sada želi da odmori i ostaće u Beogradu do daljnjeg. Objasnio je i razliku između zatvora i "Zadruge", i kaže da mu je nekad bilo lakše u zatvoru, jer je mogao tamo da spava koliko je želeo. Dok je bio u "Zadruzi" najčešće je sanjao svoje pse.

Fran je naglasio da mu je ipak ekipa iz predhodne "Zadruge" bila bliža i da će mu mnogi nedostajati.

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Fran Pujas

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Zadruga