AKTUELNO

On se povukao sa posla na dva meseca, kako bi proveo više vremena sa porodicom.

Prvi čovek Fejsbuka, 33-godišnji milijarder Mark Zakerberg i njegova supruga Prisila, inače pedijatar po struci, oduševili su ceo svet svojim dočekom nove bebice.

Vest je objavljena 28. avgusta 2017. godine, ali za sada nije poznat datum porođaja.

- Rodila se Avgust - objavio je Mark na svom profilu.

- Prisila i ja smo toliko srećni što možemo da poželimo dobrodošlicu našoj ćerki Avgust. Napisali smo joj pismu o svetu u kojem se nadamo da će odrasti i takođe se nadamo da neće odrasti prebrzo - kaže Mark u objavi koja za nepun dan već ima više od milion i po lajkova.

Foto: mark zuckerberg/Facebook

U tom pismu, Prisila i Mark objašnjavaju ćerkici kako uprkos obavezama koje će sigurno imati kad odraste, mora naći vemena "da pomiriše cvet", da pročita omiljene knjige toliko puta da počne da izmišlja svoje priče. Uz reči "detinjstvo je magično", dirljivo pismo završava se najlepšim izjavama ljubavi!

Uz otvoreno pismo svom drugom detetu, Mark je objavio i sliku sa suprugom i prvorođenom ćerkom Maks. I ona je, takođe, po rođenju dobila pismo od roditelja.

Mark je, inače, najavio da će posle ženinog porođaja uzeti barem dva meseca odsustva iz kompanije Fejsbuk. Prvi mesec po rođenju deteta provešće zajedno s porodicom, zatim se vraća na posao, da bi u decembru proveo ponovo nekoliko nedelja u porodičnom krugu.

#Beba

#Fejsbuk

#Mark Zuckerberg | Mark Cukenberg

#Otac

'