AKTUELNO

Sandra Afrika je zaprepašćena zadrugarskim potezima.

Jedva smo čekali četvrtak jutro da se razbudimo i spremimo za dan pred nama uz najneverovatniju jutarnju emisiju "Ne gledam ti ja to" na RED TVu. Prve dame jutra potrudile su se da zasene momke koji su nas lišili svog prisustva i objasnile kakav je girl power na delu na RED TVu.

Jelena Pešić i Milica Kemez - harizmatične i lepe voditeljke najneverovatnijeg jutarnjeg programa "Ne gledam ti ja to" na RED TVu ugostile su danas Milana Raonića - voditelja vremenske prognoze, i Sandru Afriku - popularnu pevačku zvezdu.

Milica je podučavala Jelenu kako da spremi pileći paprikaš, a Milan Raonić je asistirao u tom kulinarskom poduhvatu. Na Miličino pitanje da li može da se glumi u rijalitiju svih 10 meseci, popularni vremenko rekao je da ne misli da je to ipak izvodljivo, i da sve okolnosti utiču na to da maske u nekom momentu padnu. Kada su se dotakli voditeljske profesije, Milan veruje da voditelj mora da poseduje taj čuveni X faktor i da prosto bez njega ne može da se stvori dobra emisija, niti TV lice koje je prepoznatljivo i koje traje.

Foto: RED TV

Popularna atraktivna pevačica, Sandra Afrika, koja diže prašinu gde god da se pojavi ovog jutra promovisala je u RED TV studiju svoju novu pesmu pod imenom "Pun mesec". Sandra je bila iskrena i rekla da joj je neko pričao - da ne bi verovala da može takva bezočna javna prevara i razvod braka da se dese, kao što se desilo sada već bivšem bračnom paru Dragojević - Dalili i Dejanu. A da su se već Milica, Jelena i Sandra dotakle bračnih voda, Sandra misli da se žene nekada previše opuste, misle da su papirom završile posao, ali zapravo se uvek treba truditi i oko ljubavi i oko sebe. Ona gotovi Janjuša, Deniz joj je top, pogotovo u kombinaciji sa Janjušem, i njih dvoje imaju tu moć kada su u tandemu da je nasmeju do suza. Dejan i Aleks su joj slatki i veruje da njihova ljubavna priča ipak može da opstane. 

Za slučaj da niste ispratili svih pet sati lajva emisije "Ne gledam ti ja to" na RED TVu trk na RED TV Instagram i RED TV Youtube i pogledajte celu emisiju i njene najzabavnije delove, jer je ovo jutarnji program o kom se najviše priča.

Autor: S.P.

#Jelena Pešić

#Milan Raonić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Sandra Afrika