AKTUELNO

Publika odlučuje ko će sutra biti izbačen!

Iako je najimpresivniji rijaliti šou ikada viđen na ovim prostorima, ''Zadruga'', počeo pre samo tri dana, već je došlo vreme da jedan ukućanin napusti grad sagrađen samo za potrebe ovog projekta. Večeras su zadrugari, ali i publika, dali svoj glas i odlučili ko će biti nominovan.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni Vođa Marko Janjušević u četvrtak uveče izabrao je svoja dva potrčka, a to su Miki Đuričić i Saša Ilić Rudar. Zadrugari su morali da izaberu jednog od njih dvojice koji će biti nominovan, otići u izolaciju i možda sutra napustiti rijaliti. Oni su odlučili da to bude Miki Đuričić. a razlog većine bio je taj što su sigurni da će se on vratiti, jer ima veliku armiju fanova. Jedino je Lepi Mića rekao da nominuje Mikija zato što želi da on ode kući, jer smatra da nije dorastao ovom šou programu.

Sve me sluša, manipulišem njim, presmešan je čovek i jako je dobar, pokušavam da ga pokvarim, ali on ne kapira. Ima psorijazu isto ko i ja, braća smo po tome, mi spavamo zajedno, sa njim je uvek smeh kad krene da priča neke svoje doživljaje. Prvi put u rijalitiju da mi je dobro, šetamo se, ni sa kim se ne svađam, planiram do kraja da kuvam, eto neka mi to bude da je taktika. Kome odgovara, odgovara, kome ne odgovara nega glasaju da idem napolje - rekao je Miki nakon nominacija, dok se Saša zahvalio svima i izjavio da mu je ovo najlepši odmor.

Foto: Pink.rs

Tokom nominacija došlo je i do svađe Saške Karan i Milice Milisavljević Dugalić, koje se nisu složile oko toga ko treba da bude nominovan, a u svađu se, očekivano, uključio i Lepi Mića.

S druge strane, i publika je dobila priliku da izrazi svoje mišljenje i putem SMS glasanja odluči ko će biti drugi nominovani. Najmanji procenat glasova imao je Andrej Saljnikov, poznatiji kao Palke Đans i on će, zajedno sa Mikijem, morati da spakuje sve svoje stvari i napusti Belu kuću.

Foto: Ivan Vučićević

Oni će do izbacivanja biti smešteni u izolaciji, koju ne smeju napuštati. Vođa je zadužen da im donese hranu i piće, ukoliko želi, i jedino sa njim i između sebe nominovani mogu da komuniciraju. Sutra uveče njih dvojica će igrati igru, a pobedniku će glasovi biti duplirani.

Od ovog trenutka gledaoci mogu da glasaju i odluče ko će sutra uveče, kada je zakazana emisija "Izbacivanje", zauvek napustiti Zadrugu.

Autor: N.V.

#Nominacije

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga

'