AKTUELNO

Očito je da je Smitu jako neprijatno.

Nakon što je glumac Vil Smit na dodeli Oskara ošamario komičara Krisa Roka, neprestano isplivavaju snimci iz prošlosti, a poslednji u nizu je onaj u kome moli svoju suprugu Džejdu da prestane da razvlači njihove bračne drame u javnosti.Isečak, koji traje kraće od minut, deo je Instagram lajva iz 2019. godine, u kojem Džejda traži od svog muža da odgovori na niz njenih pitanja o njihovoj problematičnoj vezi. Prilično je očito da je Smitu jako neprijatno.

- Znaš li da Ester Perel dolazi za crveni sto? Da li bi rekao da je ona bila ključna u tome da ti i ja redefinišemo naš odnos", pita Džejda Vila referišući se na svoj podkast "The Red Table Talk".

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Kad je shvatio da se video emituje uživo, Smit je odgovorio: "Rekao sam ti da me ne snimaš bez pitanja."Džejda naizgled ignoriše muževljev komentar i okreće kameru prema sebi govoreći: "Još uvek se nosim s glupostima."

- Da li bi rekao da nam je pomogla da izlečimo bol koju smo jedno drugom naneli - nastavila je Džejda.

Smit je odlučio da prećuti sve što ima da kaže, te pokušava mirno da se izvuče iz videa.

- Ne možeš samo da me koristiš za društvene mreže. Nemoj samo da počneš da snimaš. Stojim u svojoj kući. Nemoj samo da počneš da snimaš - rekao joj je.

- Molim vas, gledajte Ester u 'Red Table-u' jer je nama puno pomogla. Zar ne vidite - zaključuje džejda ironično u kameru.

Korisnici Reddita komentarisali su koliko je glumcu neprijatno na snimku. "Izgleda slomljeno, kao da zna da Džejda pokušava da ga isprovocira i boji se kako će se to završiti", komentarisali su.

Drugi su zaključili da se Džejda ponaša kao zlostavljač, te da ga nimalo ne poštuje.

Autor: M.K.