AKTUELNO

Provokacija!

Aleksa Rodrigeza su ismejali korisnici društvenih mreža nakon što je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sebe u crnom smokingu samo nekoliko sati nakon što je pevačica i glumica Dženifer Lopez objavila veridbu s Benom Aflekom. Korisnici su tu fotografiju videli kao poruku.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan

A-Rod se danas suočava s gomilom obožavatelja Dženifer Lopez zbog objave fotografije na kojoj pozira u crnom smokingu nakon što je pevačica objavila veridbu sa Benom Aflekom. Slavni par je potvrdio veridbu u petak veče uz prethodna nagađanja obožavalaca.

Aleksa (46) veridba nije zabrinula jer je ubrzo nakon njene objave u svojoj Instagram priči podelio svoju fotografiju. Bivša sportska zvezda je pozirala u elegantnom crnom smokingu s leptir mašnom i sunčanim naočarama.

Naslonio se na kuhinjski pult i nasmešio se prema kameri. No, neki obožavatelji nisu bili impresionirani ležernim prikazom jer su na Tviteru ismejavali A-Roda što mu je izmakao brak s Dženifer (52).

"Pretpostavljam da će A-Rod imati otprilike jednako loš dan kao Gigli na dan otvaranja na bioskopskim blagajnama 2003. U slučaju da se pitate, još uvek je na 6% na "Rotten Tomatoes"", napisao je jedan korisnik Tvitera.

Drugi je primetio: "A-Rod još uvek ima sve svoje slike s Džej Lo na svom Instagramu, a ona ga je izbrisala kao da nikad nije postojao."

"A-Rod upravo čita sve naslove o veridbi Džej Lo i Afleka", napisala je jedna osoba uz emotikon muškarca koji plače.

Nakon što je Lopezova raskinula s Aleksom 2021., ona i Ben (49) su ubrzo ponovno počeli da izlaze.

Glumica i bivši sportista Aleks su vezu započeli 2017., a verili su se dve godine kasnije, ali su se rastali u aprilu uz objašnjenje da bolje funkcionišu kao prijatelji. Samo nekoliko nedelja nakon toga se ponovno spojila s Benom i od tada su njih dvoje nerazdvojni.

Foto: Tanjug AP

Benifer su bili zajedno početkom 2000-ih, a bili su i vereni pre nego što su prekinuli 2004. godine. Oboje su otišli svojim putem, venčali se s drugim ljudima i dobili decu. Lopezova je svoje blizance Emu i Maksa dobila s bivšim suprugom Markom Entonijem. Ben deli troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela sa svojom bivšom suprugom Dženifer Garner.

Dženifer je za svoju vezu s Benom rekla: "Lep je ishod što se ovo dogodilo na ovaj način, u ovom trenutku naših života u kome zaista možemo ceniti i slaviti jedni druge i poštovati jedni druge. Uvek smo, ali sad još više cenimo jer znamo da te život može odvesti u različitim smerovima. Dovoljno smo dugo u igri pred očima javnosti da znamo tko smo kao ljudi i što je stvarno važno, a što nije važno. Imamo djecu i poštujemo jedni druge. Zaista živimo svoje živote na način na koji možemo biti ponosni i na koji se naša djeca mogu ponositi. Znamo što je istina i držimo ju svetom", piše TheSun.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Autor: M.M.