AKTUELNO

Bora otkrio šta misli o Maci.

Bora Santana i Maca Diskrecija privlače pažnju kako gledaoca tako i zadrugara jer svi misle da se između njih dešava nešto više. Iako je više puta rekla da ima dečka, pevačica je pre par večeri završila sa njim u krevetu, a svima je bilo očigledno da među njima postoje emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Prethodne noći gledaoci su imali prilike da postavljaju pitanja zadrugarima, a jedno od njih odnosilo se upravo na Boru. Naime, on je upitan šta oseća prema Maci i da li je uživao u kupatilu:

Maca mi se svidela zbog jedne stvari. Maca, Anđela i Mina, to su tri devojke ovde koje imaju mu*a da urade i kažu ono što žele. To je rijaliti, ono što žele, urade, i zato su mi se svidele. Što se tiče mene i Mace, ona je moj prijatelj pre svega, a šta se desi, desilo se.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je ovo rekao, voditeljka Dušica Jakovljević ga je zamolila da odgovori na drugi deo pitanja, a odnosilo se na to šta se desilo u kupatilu. Ipak, Bora je odlučio da to prepusti Maci:

Ništa mi nismo priznali. Devojke ovde mi zavide jer nisu poželjne kao žene. Lepo je kad ti Bog da ovakvu ženstvenost kao što imam ja. Za svakog muškarca ja sam ovde fatalna - rekla je Maca i tako izbegla da odgovori na pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Janjuš ISKRENO OTKRIO: Sa ovom UČESNICOM ZADRUGE bi bio u VEZI! (VIDEO)

Očekivano, kao što uvek ima šta da kaže, Lepi Mića je ustao i rekao da je put do Macinog srca 500 eura, dok je Janjuš stao u njenu "odbranu", pa rekao da je ipak 120. Šta mu je ona odgovorila, pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Dragan Marinković Maca

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'