AKTUELNO

Pre nekoliko meseci, Asgari se našalio da je on bio taj koji je želeo predbračni ugovor, kako bi zaštitio "svoju kolekciju džipova i cipela", ali TMZ-evi izvori tvrde da je Britnin tim bio taj koji je pokrenuo pravne rasprave.

Britni Spirs i Sem Asgari zvanično su u braku. Međutim, pre nego što su izrekli sudbonosno ''da'', morali su da reše neke vrlo ozbiljne pravne poslove kako bi zaštitili Britnine milione.Izvori bliski novopečenom bračnom paru kažu za TMZ da imaju čvrst predbračni ugovor u kojem Sem ne dobija ni dolar od bogatstva koje je Britni stekla do sada. Taj potez i nije toliko iznenađujuć, jer su advokati pozvani "u pomoć" nedugo pošto se par verio.

Britni je navodno "teška" 60 miliona dolara i očito je potencijal za ozbiljnu zaradu, ali zadržaće celo svoje bogatstvo ako stvari između nje i Sema krenu po zlu.Pre nekoliko meseci, Asgari se našalio da je on bio taj koji je želeo predbračni ugovor, kako bi zaštitio "svoju kolekciju džipova i cipela", ali TMZ-evi izvori tvrde da je Britnin tim bio taj koji je pokrenuo pravne rasprave.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Sem i Britni venčali su se prošle nedelje u Los Anđelesu u pevačicinoj kući. Među prisutnima su bile Madona, Paris Hilton, Selena Gomez i drugi. Niko iz Britnine porodice nije došao na proslavu.

Takođe, Britni je povodom svog novog braka kupila i novi dom za Sema i sebe. Naime, potrošila 11,8 miliona dolara za vilu u Kalabasasu. Kuća od preko 1.000 kvadratnih metara nalazi se prilično blizu mesta gde živi njen bivši partner Kevin Federlajn s njihova dva sina, Šonom i Džejdenom.

Autor: M.K.