AKTUELNO

I on je rešio da otvori dušu.

Otkako su započeli svoj život u impresivnom rijalitiju Zadruga, s vremena na vreme, učesnici reše da otvore dušu i ispričaju svoje životne priče. Mnogi od njih nemaju roditelje, imali su probleme sa zdravljem, a neki od njih su šokirali pričama za koje nismo verovali da su stvarne.

Foto: Pink.rs

Bora Santana stajao je sa nekoliko zadrugara i otkrio im kako mu je majka umrla i koliko mu je bilo teško kada je ostao bez nje:

Nije mi svejedno bilo, imao sam samo majku. Nije baš skoro umrla, pre šest godina. Nije bila bolesna. Pre nego što je umrla, lupila mi dva šamara, pao sam u nesvest. Dobila je izliv krvi na mozak. Mi bili u bolnici, oni nam kažu da ne može da se operiše. Dobije vodu u stomaku, nije mogla da se probudi, izlije joj se krv na mozak i umre od sepse. U 47. godina. Ali to joj je bilo genetski, njih tri sestre, sve u 47. godini dobiju izliv krvi na mozak, a samo mi se najstarija tetka izvukla - ispričao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SUPARNIŠTVO U ZADRUZI: Zbog NJEGA će se SVI POSVAĐATI! (VIDEO)

Okupljeni zadrugari bili su šokirani njegovom pričom, i svima je bilo žao što se njemu to desilo. Šta je Bora još ispričao, pogledajte u videu:

Autor: N.Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'