AKTUELNO

Ona boluje od raka creva, a bolest je u četvrtom stadijumu.

Voditeljki Debori Džejms je rak dijagnostikovan pre pet godina, a napredak u lečenju delila je s pratiocima na društvenim mrežama. Trenutno je na kućnoj nezi, za to se odlučila nakon što je zamalo preminula u bolnici.

Voditeljka podkasta na BBC-u, Debora Džejms (40) boluje od četvrtog stadijuma raka creva. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ju tata češlja jer je njoj sve teže obavljati samostalno takve stvari. 

Foto: Instagram.com

Da, moj tata me češlja jer ja nemam više snage za to - napisala je Džejmsova i uz to čestitala tati Dan očeva.

Podsetimo, voditeljici je rak dijagnostikovan pre 5 godina i često je napredak u lečenju dijelila s pratiocima na društvenim mrežama. Trenutno je na kućnoj nezi, za što se odlučila nakon što je zamalo preminula u bolnici. 

Niko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju da hodam, većinu dana spavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo da sanjam. Znam da smo učinili sve što smo mogli. Tokom više od 5 godina pisanja o tome kako sam mislila da će mi to biti poslednji Božić ili da neću dočekati svoj 40. rođendan ili videti svoju decu kako kreću u srednju školu - nikada nisam razmišljala da ću ikada pisati objavu u kojoj se opraštam - napisala je Dobora na društvenim mrežama kada je odlučila napustiti bolničko lečenje.

Autor: Pink.rs