AKTUELNO

Ona je poslednje dane života provela bez porodice.

Baka holivudskog glumca Breda Pita preminula je u 95. godini. Beti Rasel preminula je u bolnici u Šoniju, preneli su strani mediji.

Bredova baka pred smrt imala je samo jednu želju, ali nije joj se ispunila. Beti Rasel je živela u domu za starije i nemoćne osobe u istom gradiću u Oklahomi, a poslednjih desetak godina strašno je patila jer je unuk nije posećivao niti zvao.

Foto: Youtube

Beti je bila skromna i divna žena, a porodica joj je bila svetinja. Imala je samo jednu želju pre smrti - da je Bred barem nazove - nažalost, to nije dočekala - požalili su se neki članovi porodice.

Dodali su da je glumac baku poslednji put posetio 2008. godine, kad je njegova sad već bivša supruga Anđelina Džoli bila trudna s blizancima Noksom i Vivijen.

Foto: Printscreen Youtube

Pre ju je redovno zvao, pisao joj i slao cveće, a onda je jednostavno nestao. To je Beti slomilo srce. Njena soba u domu u kojem je živela bila je prepuna Bredovih i fotografija unuka - rekla je svojevremeno Bredova tetka Meri En Lanijer.

Junak nekih od najvećih holivudskih filmova svih vemena, nije reagovao ni nakon što je u medije procurela priča o katastrofalnim uslovima u kojima žive stanari doma "Rose Manor Nursing Center". Naime, zdravstvena inspekcija je 2015. objavila zabrinjavajuće podatke prema kojima lekari zanemaruju pacijente, a i higijenski uslovi opisani su kao apsolutno neprikladni za takav tip ustanove, prenosi Jutarnji.hr.

Pročitajte još: BEJBI BUM U RIJALITI PORODICI! Starleta potvrdila: Kanje i ja čekamo treće dete!

Pink.rs

#Baba

#Bred Pit | Brad Pitt

#Smrt

#Starački dom

#glumac

'