AKTUELNO

Koje devojke će ova tri kandidata izabrati za sastanak i potencijalnu vezu, saznaćete ako ostanete uz Televiziju Pink i najbrži portal u Srbiji, Pink.rs!

Popularni šou program "Izvedi me" jedan je od izuzetno uspešnih projekata u svetu.

Prva sezona emitovana je u Velikoj Britaniji, a nakon velikog uspeha koji je emisija "Take me out" tada postigla, gledaoci Televizije Pink imaće prilike da je gledaju i u Srbiji.

Foto: Printscreen Youtube

Emitovanje prve epizode dugo je iščekivano, a na samom početku, domaćin ovog šou programa, Andrija Milošević, pozdravio je kako publiku u studiju, tako i milionski auditorijum, koji je bez sumnje, i večeras uz kanal ružičaste televizije.

- Dobrodošli u naš novi, fantastični i nadasve simpatični šou "Izvedi me" - obratio se Andrija, a onda, bez odugovlačenja, pozvao trideset devojaka da mu se pridruže u studiju i zauzmu svoja mesta.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

- U ovoj emisiji tri momka biraće jednu od trideset devojaka. Momci su dužni da svojim umećem, talentom, znanjem, imanjem i izgledom, impresioniraju devojke. Devojke će pritiskom na taster pokazati da li su impresionirane ili ne. U poslednjoj rundi, devojke koje su zainteresovane za momka, čekaju njegovu odluku koju će devojku izvesi na piće i iće - objasnio je popularni voditelj.

Foto: Printscreen Youtube

Prva emisija je počela, očekuje vas sjajna zabava, a koje devojke će tri kandidata izabrati za sastanak i potencijalnu vezu, saznaćete ako ostanete uz Televiziju Pink i najbrži portal u Srbiji Pink.rs!

Autor: M. Đurović

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'