AKTUELNO

Ćerke hvali na sav glas, odnos sa usvojenim sinovima mu je narušen.

Popularni glumac Bred Pit ima šestoro dece iz propalog braka s Anđelinom Džoli. Do sada je retko istupao u javnost pričajući o njima, ali nedavno je napravio izuzetak. Nakon što je nahvalio 16-godišnju Šajlo, isto je uradio i posle godinu dana za stariju Zaharu.

Foto: Tanjug AP

Tera suze na oči. Jako je lepa. Ne znam od koga je to pokupila. Ja imam dve leve - komentarisao je snimak plavokose Šajlo koja se očigledno pronašla u plesu.
Jako sam ponosan na nju, jako je pametna. Na fakultetu će još više procvetati, divno je što pronalazi svoj način, ali pitaš se gde vreme leti. Prebrzo su odrasli - rekao je glumac za Veniti Fer o Zahari.

Ipak, o sinovima Medokusu, Paksu Tjenu ne govori, ali šuška se kako očajno želi da se pomiri s njima. Kružili su komentari da mu je laknulo da je Paks postao punoletan 2021. godine, a Madoks je to od 2019. pa se ne mora boriti za starateljstvo nad njima budući da mu provođenje vremena s njima nije prioritet.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision

Poslednjih godina su američki mediji pisali da Bred nema nikakav odnos s najstarijim sinovima te da ih uopđte nije ni želeo da usvoji, ali je to učinio zbog Anđeline. Navodno je Džoli podnela zahtjev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Medoksom u privatnom avionu. Navodno se Pit svađao s Anđelinom i sin je uskočio između njih kako bi odbranio majku.

Pričalo se da je glumac udario Medoksa i da je slučaj istraživala socijalna služba, ali i policija.

Bred je bio pijan i svađao se s Anđelinom. Dogodio se sukob između njega i sina koji nije rešen na pravi način i eskalirao je više nego što je trebalo - otkrio je izvor.

Džoli, kojoj su deca na prvom mestu, bila je to kap koja je prelila čašu.

Foto: Tanjug AP/Matt Sayles

Iako je on to tada opovrgnuo, izvor blizak Pitu je rekao da od tada nema nikakav odnos sa sinom.

Ne postoji baš nikakva veza među njima - istakao je izvor.

Šuškalo se i da je zapravo Paks odlučio da se distancira od oca, a to je navodno napravio po uzoru na svog starijeg brata Medoksa.

Kada je Medoks otišao u Koreju na studije, Bred se nadao da će Paks biti zainteresovan da poboljšaju svoj odnos jer neće više biti pod uticajem starijeg brata. Ipak, to se nije dogodilo, a Medoks je tu rigorozniji te ocu ne želi ni da odgovori ni na poruke. Poslao mu je poklon za 21. rođendan i poruku punu ljubavi kao poslednji pokušaj da se iskupi, ali nikad mu nije odgovorio - otkrio je nepoznati izvor.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/InvisionAP

Medoks trenutno studira biohemiju na Univerzitetu Yonsei u Južnoj Koreji, a tamo je jednom prilikom izjavio da nema pojma šta se događa s njegovim ocem. Nije želeo ni da komentariše da li je njihov odnos zauvek narušen, ali s majkom je i dalje vrlo blizak.

Šta bude, biće - kratko je komentarisao odnos s slavnim ocem.

Ranije se Medoks često mogao videti s ocem u javnosti te se činilo da su vrlo bliski, ali šta se tačno dogodilo i da li ima nade za spas tog odnosa, tek nam ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com/joliepittdaily

Autor: A. N.