AKTUELNO

Ova takmičarka se osim muzikom, bavi i voditeljstvom.

Talentovana devojčica Katarina Radulović iz Podgorice proteklog petka napravila je pravi šou u “Pinkovim zvezdicama” kada je izvela pesmu “Me too” uz neverovatnu energiju na sceni, koju je prenela ne samo na žiri ovog takmičenja, već i na gledaoce.

–Zapažam da se svima dopao moj nastup. Svakodnevno mi preko društvenih mreža stižu poruke podrške, mnogobrojne pohvale, što mi daje vetar u leđa da verujem u sebe i idem dalje. Naročito mi prija što me neki vide kao jedinstvenu, drugačiju od ostalih - rekla je Katarina.

Foto: Pink.rs

I članovi žirija su primetili da se Katarina, osim u pevanju, odlično snalazi i u ulozi voditeljke, a ovu takmičarku smo pitali da li ona ima ambicije da otme posao Marijani Mićić.

–Muzika je moj hobi, kao i novinarstvo. Tačnije, novinar-saradnik sam u dečijoj emisiji "Pčelica" koja se emituje u Crnoj Gori. Sve to mi je zanimljivo, jer volim da sam povezana sa ljudima, tj. decom, bilo pesmom ili voditeljskim poslom. A lepoj Marijani bih radije otela neku od haljina.

Foto: Pink.rs

Katarina već sada odlično govori engleski jezik, a uči i nemački i ima sve petice.

–Ako “Pinkove zvezdice” jednog dana postanu svetsko takmičenje, ja ću se potruditi da do tada govorim pet svetskih jezika, a vi slobodni budite da me pozovete.

Ono što su članovi žirija primetili i čemu se raduju jeste to što su takmičari već u drugom krugu pokazali da su usvojili savete i sugestije koje su dobili, a Katarina ostale takmičare ne posmatra kao konkurenciju.

–Verujem da se svi za nastupe temeljno pripremamo, tako da svako od nas ima nesto vredno pažnje i pohvale. Ne bih nikoga posebno izdvojila, učešće u “Pinkovim zvezdicama” više doživljavam kao prezentaciju svojih talenata, nego kao takmičenje. Trebalo bi da svi ovo shvatimo kao mogućnost da pokažemo šta sve znamo, nego dokle ćemo dogurati.

Ukoliko ste propustili Katarinin nastup prošlog petka, uživajte.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'