AKTUELNO

Svekar je kriv za sve!

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, otvorila se o mnogim stvarima u novom intervjuu za "The Cut", a ponajviše o kraljevskoj porodici i svom odnosu s princem Harijem.

- Nikada nisam morala da potpišem ništa što me ograničava da govorim. Mogu da pričam o celom svom iskustvu - rekla je, ističući da je ćutala zato što je još uvek u procesu zaceljenja.

Mentalno zdravlje za Saseksove izrazito je važno, otkako je Markl tokom intervjua s Oprom otkrila koliko je patila.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson

Tokom intervjua u martu 2021. bračni par je rekao da je nevoljnost kraljevske porodice da Markl dobije potrebnu pomoć jedan od mnogih razloga zašto su se odmakli.

Kada su nedavno otputovali u London na kraljičin platinasti jubilej, Markl je rekla da se vratila u Frogmor Kotidž, gde su ona i Hari pre živeli, a dok se pakovala, prisetila se nekih teških trenutaka.

- Vratiš se i otvaraš fioke i kažeš, ‘O Bože. Ovo sam pisala u svom dnevniku‘ - rekla je, dodajući da se osećala nadrealno što se vratila.

Foto: Tanjug AP/Matt Dunham

- Bilo je gorko-slatko. Znajući da ništa od toga ne mora biti tako - istakla je.

Naglasila je da su ona i Hari samo svojim postojanjem poremetili dinamiku hijerarhije dok su istovremeno postali hrana za tabloide.

Megan se takođe dotakla odnosa princa Harija i njegovog oca, princa Čarlsa, istaknuvši da se Hari osećao kao da je izgubio oca zbog odluke da napusti svoje javne dužnosti.

Izvor blizak princu Čarlsu rekao je da bi princ bio tužan ako bi Hari osetio da više nisu bliski, dodavši da on voli oba svoja sina.

Foto: Tanjug AP/Toby Melville

Sada Megan i Hari rade na stvaranju novog života za sebe u Kaliforniji, gde žive sa svoje dvoje dece; trogodišnjim Arčijem i jednogodišnjom Lilibet.

Markl to takođe čini sa svojim novim podkastom "Archetypes", što je za nju vrsta ponovnog predstavljanja same sebe.

- Toliko je stvarno. Osećam se drugačije. Osećam se jasnije. Ne pronalazim svoj glas, već dugo imam svoj glas, ali mogu da ga koristim - rekla je.

Ipak, i dalje je oprezna u tome kako koristi svoj glas u nadi da može da pronađe mir unutar svoje porodice, s obzirom na to da ima otuđeni odnos s ocem i kraljevskom porodicom.

Foto: Tanjug AP/Richard Pohle

- Mislim da je oproštaj stvarno važan. Potrebno je puno više energije da se ne oprosti, ali potrebno je puno truda da se oprosti. Stvarno sam se aktivno trudila, pogotovo znajući da mogu reći bilo šta - objasnila je.

U međuvremenu je najviše usredsređena na izgradnju srećnog života za svoju decu sa svojim partnerom u svemu - Harijem.

- Mi smo kao so i biber. Uvek smo zajedno - rekla je.

Autor: Pink.rs