AKTUELNO

Iako Kim i Pit više nisu zajedno, reper i dalje nastavlja da ga pominje!

Kanje Vest je ponovo imao niz svojih "epizoda", pa je tako posle vređanja Kim Kardašijan i njene porodice, rešio da krene i na njenog bivšeg dečka Pita Dejvidsona. Podsetimo, Pit je bio prvi dečko Kardašijanove posle razvoda od Kanjea.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

On je objavio more stvari na svom nalogu na Instagramu, pa ih brzo obrisao, ali jedna od njih se odnosila i na Pita, odnosno "Skita" kako ga je zvao.

Pitajte Pita kako su one tetovaže moje dece u odelu za traume - napisao je Vest, koji ima četvoro dece sa Kim.

Ova objava odnosi se na tetovažu posvećenu Kim i njenoj deci. Pre izvesnog vremena neko je uočio da Pit ima novu tetovažu na telu, a to su bila slova "KNSCP". Pratioci komičara i njegove devojke su to odmah dešifrovali kao prvo slovo imena Kim, te njene dece Nort, Sejnta, Čikago i Psalma - po starosti. 

Podsetimo, čim se saznalo početkom avgusta da su Pit i Kim raskinuli, Kanje je objavio lažnu naslovnicu "Njujork Tajmsa" na naslovom "Skit Dejvidson je umro u 28. godini".

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

On je, inače, objavio i prepisku sa Kim, ali i istakao da je njegova zavisnost od pornografije uništila njegovu porodicu, te da Kim može da donosi odluke o školovanju njihove dece jer je ‘polubelkinja‘.

Fotografije njihovih SMS poruka, koje su u međuvremenu izbrisane, pokazale su da se Kanje protivi Kiminom izboru škole za njihovo četvoro dece. Deca inače pohađaju privatnu predškolsku ustanovu  u Los Anđelesu, a reper bi očigledno hteo da ipak idu u školu koju je on osnovao - Donda Academy.

On je potom pozdravio sestre Kardašijan, pa se takođe osvrnuo i na druge sadašnje i bivše partnere poznatih sestara - Tristana Thompsona, Skota Disika i Travisa Skota, koje je nazvao ‘donatorima sperme‘, dodavši ‘zajedno smo u ovome‘.

Autor: A. N.