AKTUELNO

Otkako se Bruklinu zavetovala na večnu ljubav, u javnosti se sve više ruši slika inače vrlo skladne porodice!

Iako već izvesni niz godina neguju sliku izuzetno skladne porodice, Bekamovi su od Bruklinove svadbe - na staklenim nogama, koje po svemu sudeći sada već počinju i da se lome, jedna za drugom. Naime, prema najnovijim informacijama do kojih su stigli tamošnji mediji, Nikola Pelc je u jednom trenutku svoje skupe svadbe otrčala od novopečenog supruga i svih zvanica, u suzama, samo zbog Viktorije koja je i tog dana bila u samom centru pažnje.

Foto: Instagram.com/victoriabeckham

Mladi se to nimalo nije svidelo i o svemu se požalila mami i sestri, ali one u tom trenutku već ništa nisu mogle da učine da bi joj pomogle.

Podsetimo, govor na venčanju držao je Mark Entoni, jedan od brojnih poznatih prijatelja starijih Bekamovih, koji se rado odazvao pozivu na ovu svečanost. Međutim, umesto da lepe reči uputi novopečenom bračnom paru, on je sve, navodno, bio usmerio na Viktoriju i Dejvida, što Poš Spajs nimalo nije smetalo i to se videlo.

Prema rečima bliskih paru, Nikola i inače ne voli kada sve oči nisu uprte u nju. To što je sada morala „da deli svoju publiku s Viktorijom, s kojom sada i tiho ratuje" joj nikako nije „leglo".

Foto: Instagram.com/brooklynpeltzbeckham

Majka i sestra su je bile otpratile do toaleta gde je uspela malo da se pribere posle incidenta i popravi šminku.

Inače, Entoni je pomenuti govor održao neposredno pre nego što je zapevao za mladence, za njihov prvi svadbeni ples. Drugi deo pesme, preko toga, Bruklin je zaključio u majčinim rukama. Od tada, njegova nova supruga, prema tamošnjim šuškanjima, gospođu Bekam gotovo da očima ne može da vidi.

Foto: Instagram.com/brooklynpeltzbeckham

Autor: A. N.