AKTUELNO

Jako rigorozan!

Leonardo Dikaprio je jedan od najvećih holivudskih zavodnika, a iako se trudi da svoj život drži daleko od očiju javnosti, neke informacije ipak pronalaze put, a poslednjim raskidom je samo dodatno zaintrigirao svet, piše Glossy.rs.

Foto: Tanjug AP/John Locher

Naime, već dugo se spekuliše kako Leo ima starosnu granicu za devojke, te da je u vezi samo dok devojka ima manje od 25 godina. Ono što potvrđuje ovakvu tvrdnju jeste neoboriva činjenica da dosad nijedna njegova devojka nije imala više od 25, a Kamilu je ostavio baš kad je napunila magičan broj godina.

Iako je tek raskinuo, on je već viđen u društvu nove devojke, ukrajinske manekenke Marije Beregove, koja je tek napunila 22 godine. U stranim medijima su se pojavila navodna pravila koja slavni glumac ima u svakoj vezi, a koja su, verovatno, poštovale i Žizel Bundšen i Blejk Lajvli.

1. Devojka mora da izgleda lepo u svakom trenutku.

Ne čudi da Leo voli samo doterane devojke, s obzirom da su na listi njegovih bivših samo manekenke, glumice i top modeli, a njihov posao i jeste da izgledaju savršeno tokom celog dana.

2. Želi devojku sa smislom za humor

U jednom intervjuu je napomenuo kako traži "skromnost, smisao za humor i ne mnogo drame". Dikaprio je isto tako rekao i da ne bi žurio sa venčanjem, već ako se desi, desilo se i stvari treba da idu prirodnim tokom.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

3. Trebalo bi da imate slična interesovanja

Dikaprio je, na primer, jako požrtvovan kada je njegova fondacija u pitanju i svaka njegova devojka je učestvovala barem u organizaciji gala večera i proslava, stoga on očekuje da njegova srodna duša gaji slične strasti prema nekim događajima kako bi oni mogli da funkcionišu.

4. Zabranjeno je pričanje o vezi novinarima

Poznato je koliko je glumcu bitna privatnost, stoga Leonardo ne želi ni najmanje pominjanje veze ili bilo čega što se tiče njega u javnosti, pa je to pravilo koje svaka njegova devojka mora da poštuje.

Foto: Beta

5. Starosna granica

Famozni broj 25 o kom se dugo pisalo, ali zvanične potvrde nikad nije bilo. Međutim, da li vam je potrebna zvaničnija informacija od one kad uporedite sve njegove bivše devojke i vidite da je do raskida došlo baš onda kad su napunile 25 godina?

6. Ne očekujte decu s njim

Iako je odavno u petoj deceniji, glumac kao da ne misli o potomstvu, na pitanje da li bi želeo da stvori porodicu jednog dana, on je odgovorio:

Da li mislite da želim da imam decu u ovakvom svetu kakav je sad? Ako se desi, desiće se. Ne želim da pričam o tome da ne bi došlo do pogrešnog citiranja, ali ne znam kako da se izrazim u vezi toga - rekao je jednom prilikom.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/InvisionAP

Autor: A. N.