AKTUELNO

Želi da zaštiti decu i bivšu!

Kada su Šakira i njen dugogodišnji suprug, te otac njeno dvoje dece, Žerard Pike, rešili da stave tačku na svoju ljubavnu priču, brojne informacije su bile isplivale u javnost akonto toga - između ostalog i o izvesnom neverstvu fudbalera. On tako zajedno sa svojom porodicom gotovo svakodnevno puni novinske stupce, pa mu je sada već i prekipelo.

Sa namerom da zaštiti sinove Sašu i Milana, bivšu izabranicu, a zatim i sebe od raznih naslova, nagađanja, te tamošnjih paparaco fotografa koji kao da im ne napuštaju stranu, doneo je odluku da će tužiti svakoga ko pređe granicu.

Foto: Tanjug AP/Manu Fernandez

On je u saopštenju naglasio da će isto proći i „oni kojima ne vredi pričati", prenosi dalje „Marca", jer se već nebrojeno puta susretao s neproverenim informacijama koje su i te kako uticale na njegovu svakodnevicu.

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti.

Foto: Instagram.com/shakira

- Otkako su Šakira i Žerard Pike potvrdili da se rastaju 4. juna, razne glasine i neproverene informacije bile su objavljene za javnost, a ticale su se njihove privatnosti. Tu su bile i pojedine fotografije kojima nije udareno samo na čast i imidž, već i na decu, čija je sigurnost primarna ovim poznatim roditeljima - počeli su iz njegovog tima.

- Pojedini mediji ih prate u stopu, paparaco fotografi, što našeg klijenta svakako, najblaže rečeno, ometa. Isto važi i za prijatelje nekadašnjih supružnika i bilo koga ko im je blizak. Pike je uvek poštovao sedmu silu i svestan je koju ulogu ona igra u našem društvu. Ali, pošto su neki baš prešli sve granice, primoran je da preduzme drastične mere - objašnjavaju zatim i dodaju:

- U pitanju će biti zabrane prilaska, pa i tužbe za sve one koji budu loše uticali na njihove živote i ugrožavali osnovna prava naslednika. Fudbalerov cilj je najpre da njih zaštiti i osigura im preko potreban mir. Naš klijent se ovim putem zahvaljuje pojedinim medijima koji su ga i u ovo vreme tretirali s poštovanjem. Što se svega ostalog tiče, nada se da će sve biti rešeno na najbolji mogući način - zaključuje se.

Autor: Pink.rs