AKTUELNO

Ovaj prizor je oduševio mnoge!

Kejt Midlton, Megan Markl, prinčevi Vilijam i Hari pojavili su se danas ispred zamka u Vindzoru kako bi odali počast kraljici Elizabeti II koja je preminula osmog septembra u Balmoralu u Škotskoj.

Foto: TANJUG AP/TOBY MELVILLE

Prinčevi i njihove supruge okupili su se kako bi pogledali cveće i poklone koje poštovaoci Elizabete II ostavljaju danima ispred zamka u Vindzoru. Ranije danas princeza Ana, prinčevi Endru i Edvard i ostali članovi porodice uradili su sličnu stvar u Balmoralu, ispred zamka gde je kraljica provela poslednje sate.

Foto: Tanjug AP/Alberto Pezzali

Princ i princeza od Velsa i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zajedno su šetali duž kapija zamka Vindzor dok su odavali počast nasleđu Njenog Visočanstva - ostavljajući po strani sukobe izazvane Megzitom, koji su poslednjih godina napravili razdor u porodici i izazvali jednu od najtežih kriza na dvoru. "Dejli mejl" ističe da je ovo zanemarivanje sukoba "privremeno".

Foto: Tanjug AP/Alberto Pezzali

Primetno je i to da je Hari skoro sve vreme držao Megan za ruku, a u jednom momentu ju je nežno zagrlio.

Ujedinjenje braće i njihovih supruga dočekano je kao izuzetno važna vest, a izvor iz Kensingtonske palate rekao je da je princ od Velsa ranije danas pozvao porodicu Saseks da se pridruže njemu i princezi od Velsa.

Autor: Pink.rs

#Kejt Midlton

#Princ Hari

#Princ Vilijam

#megan markl