AKTUELNO

Hit!

Princ Vilijam oženio je Kejt Midlton, a ono što malo ko zna jeste da se zamalo na njenom mestu našla pop zvezda Britni Spirs.

Naime, u vreme najveće slave, Britni je imala onlajn romansu sa budućim prestolonaslednikom britanskog prestola, princom Vilijamom.

Foto: Tanjug/Alastair Grant

Spirsova je otkrila da je razmenjivala mejlove za princom, pozvala ga na dejt dok je bila na turneji u Velikoj Britaniji, ali tog romantičnog susreta naposletku nije ni bilo.

- Dopisivali smo se neko vreme putem mejla i trebalo je da se lično sretnemo, ali to se nije desilo - rekla je Britni u emisiji Frenka Skinera 2002. godine, govoreći da se Vilijam nije pojavio na dogovorenom datum.

Britni je otkrila da nikada nije saznala razlog zbog kog se princ predomislio, a tada su britanski tabloidi pisali da je umesto na sastanak otišao u lov na lisice. Glasine o njihovoj onlajn romansi punile su novinske stupce mesecima pre njenog intervjua, ali ih je Bakingemska palata uporno demantovala.

Foto: Tanjug AP/ Chris Pizzello/Invision/AP

Prošlog septembra, kraljevski biograf Kristofer Andersen otkrio je još više detalja o njihovoj romansi.

- Vilijam i Britni su pokušali da se sastanu kada su bili mladi. Mnogo puta su razgovarali telefonom, ali ne sećam se da su se lično videli u tom periodu - napisao je Andersen u svojoj knjizi "Braća i žene: Privatni životi Vilijama, Kejt, Harija i Megan".

Inače, Vilijam je 2003. godine počeo da se viđa sa svojom sadašnjom ženom, Kejt Midlton, a Britni je u to vreme upravo prekinula vezu sa Džastinom Timberlejkom.

Britni je potom stupila u braku sa simpatijom iz detinjstva Džejsonom Alenom Aleksanderom, a nakon toga se udala za Kevina Federlajna, sa kojim je dobila dva sina, ali je i njihov brak okončan razvodom.

Ove godine je po treći put stala pred oltar sa manekenkom i plesačem Semom Asgarijem, sa kojim je u vezi od 2016. godine.

Foto: Instagram.com/samasghari

Autor: P.R.