AKTUELNO

Definitivno došao kralj velike ljubavi?!

Manekenka Žizel Bundšen i američki fudbaler Tom Brejdi, koji su se venčali 2009, prolaze kroz težak period i suočavaju se s bračnim problemima.

- Njih dvoje trenutno žive odvojeno - rekao je izvor blizak manekenki za CNN.

- Brejdi se povukao iz NFL-a u februaru, da bi kasnije promenio tu odluku. Uzeo je jedanaest dana poštede od treninga u kampu u avgustu kako bi se pozabavio ličnim stvarima - rekao je njegov glavni trener Tod Bouls.

U intervjuu za magazin Elle objavljenom ove nedelje, Žizel je rekla da je zabrinuta oko povratka svog supruga na teren nakon što se prvobitno povukao prošle zime.

- Ovo je vrlo nasilan sport, a ja imam svoju decu i volela bih da on bude više prisutan. Stalno sam imala te razgovore s njim. Ali na kraju, smatram da svako mora da donese odluku koja njima odgovara. I on treba da sledi svoju sreću - izjavila je tada.

U utorak je u svom "Let's go!" podkastu sa suvoditeljem Džimom Grejem Brejdijem primetio da su decenije igranja u NFL-u imala uticaj na njegove prioritete.

- Nisam imao Božić 23 godine i nisam imao Dan zahvalnosti 23 godine, nisam slavio rođendane s ljudima do kojih mi je stalo, a koji su rođeni od avgusta do kraja januara. I ne mogu da budem na sahranama i ne mogu da budem na venčanjima - rekao je Brejdi.

- Mislim da dođe trenutak u vašem životu kada kažete: "Znaš šta? Zasitio sam se i ima dovoljno vremena da nastavim, da pređem u druge delove života" - dodao je.

Autor: M.K.