AKTUELNO

Potresni detalji!

Poznata holivudska glumivca Demi Mur imala je jako težak život, a na tome može da zahvali svojoj majci koja je od malih nogu nije štedela najužasnijih scena.Kad je slavna glumica bila dete, njena majka se predozirala i mala Demi je bila prisiljena da joj spasi život. Biografija čuvene američke glumice podigla je mnogo prašine, naročito zbog nekih detalja iz glumičine mladosti o kojima javnost ništa nije znala.

Detalji koji su najviše šokirali, ali i potresli javnost jesu dve strašne stvari koje je mlada Demi preživela zbog majke.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Naime, kada je bila dete, njena majka se predozirala i mala Demi je bila prisiljena da joj prstima čupa tablete iz grla.Kada je imala samo 15 godina, majka je dopustila da Demi siluje jedan muškarac. Nakon gnusnog čina, dao je njenoj majci oko 400 dolara i pitao devojku: Kakav je osećaj biti prodat?

– To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja – napisala je glumica u šokantnoj biografiji. Ubrzo nakon toga, Demi je napustila majčinu kuću i sama se otisnula u svet.

Sa 17 godina upoznala je muzičara Fredija Mura, sa kojim je napisala tri pesme i za kog se udala 1980. godine. Bili su u braku pet godina. Samo dve godine kasnije, udala se za glumca Brusa Vilisa, sa kojim je provela 13 godina u zajednici i sa kojim ima troje dece – Rumera, Skauta i Talulu .

Autor: M.K.