AKTUELNO

Jedna zadrugarka zamolila je izbačenog cimera da joj učini uslugu.

Rukometaš Dušan Zdravković poslednji je napustio rijaliti "Zadruga". Kako je sa svima u rijalitiju bio u dobrim odnosima, mnogi su ga zamolili da pozdravi porodice njihove, ali je Teodora Džehverović imala posebnu molbu.

Kad sam izlazio Teodora mi je rekla "Pozdravi moju porodicu, reci im da sam se ja stvarno zaljubila u Anđela. Ja sam danas bio kod Teodorine majke kući i ispričao sam se sa njom. Malo sam smirio gospođu Gocu jer ona nema viziju o tom rijaliti svetu. Uopšte  nema viziju o tome svemu. Ona misli da je Teodora otišla u neko pevačko takmičenje gde njoj niko ništa neće reći. Ona je devojka koja je imala zaštitu od rođenja do sada i imaće je i posle. Čuvali su je, pazili i mazili - reekao je Dušan za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Ja sam preneo pozdrave roditeljima i rekao im da je Teodora dobro. Pomenuo sam im video poziv koji je u tom trenutku iznenadio i nas zadrugare i samu Teodoru. Majka njena je rekla da je ostala nedorečena i da je htela da bude jača i hrabrija, ali nije stigla sve da joj kaže. Ali video sam da je i roditeljima i bratu baš značilo što sam im preneo pozdrave i rekao da je Teodora dobro.

Foto: TvPink Printscreen

Dušan se sprijateljio sa svima i sviđa mu se ovaj par, ali kako je sam istakao, Teodora je mnogo ljubomorna.

Anđelo je zaljubljen u nju baš, a ona se možda malo suzdržava zbog svega. Ali kako ona kaže, Anđelo tako uradi. Mislim da je Teodora ljubomorna, ona je repetirana 24 sata i samo čeka. Ne znam je privatno, ali u rijalitiju čim joj neko nešto kaže, ona je repetirana i što kaže Filip, puca kao kalašnjikov - kroz smeh je rekao bivši zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

Teodora i Anđelo trenutno nisu u dobrim odnosima, a ovo nije bila prva njihova razmirica, a da li će se i kad pomiriti, pokazaće vreme.

Pročitajte još: TEODORA ŠOKIRALA: Ja sam sada SLOBODNA i sad mogu da se... (VIDEO)

Autor: J. V.

#Dušan Zdravković

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

'