AKTUELNO

Najmlađi takmičari pokazali najveću inicijativu.

Otkako je počelo u petak, najbolje muzičko takmičenje u regionu „Prvi bend Srbije“ predstavilo je gledaocima 36 talentovanih muzičara i pevača i šest plesačica, koji su svojim dosadašnjim nastupima raspametili javnost. Međutim, takmičari u „Prvom bendu Srbije“ nisu se izdvojili samo zbog muzičkog umeća – već i zbog romantičnog.

Kao što su gledaoci već mogli da vide, prve simpatije javile su se između repera Pabla i plesačice Alesije, ali iako su nerazdvojni, nijedno od njih dvoje nije načinilo taj prvi korak i iniciralo ulazak u vezu. Mnogo hrabriji i odlučniji u toj nameri bile su mlađe generacije.

Foto: Insta TV Printscreen

Naime, plesačica Tamara Ćasić je sinoć šminkala sedamnaestogodišnjeg Petra Tegetliju za nastup, a iako najmlađi, iskusno je uspeo da je smuva na foru. Nakon što se pogledao u ogledalo da proveri kako izgleda šminka, Petar se okrenuo ka Tamari i strasno je poljubio

Foto: Instagram.com/Insta TV

Foto: Instagram.com/Insta TV

Međutim, ljubavna idila nije dugo trajala – Petar je bio nesiguran oko ulaska u vezu sa Tamarom, što je njoj zasmetalo, pa su odlučili da stave tačku na odnos.

Ali, ni ta odluka nije dugo potrajala – Tamara i Petar su se ubrzo pomirili i rešili da ipak daju šansu odnosu, te je ljubav cvetala u InstaGradu. 

Da li će njihova ljubav ponovo biti na testu, ili će uspeti da izdrže bez većih turbulencija, saznaćemo u naredna četiri meseca u „Prvom bendu Srbije“ na Insta TV-u!

Autor: M.Đ.

#Insta Tv

#Petar Tegetlija

#Prvi Bend Srbije

#Tamara Ćasić

#muzičko takmičenje

#rijaliti