AKTUELNO

Ova devojčica je svojim glasom očarala sve u "Pinkovim zvezdicama".

U trećoj emisiji čevrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", gledaoce, po dobrom starom običaju, očekuje odlična zabava, jer su najtalentovanija deca spremna da pokažu samo ono najbolje.

Foto: Printscreen Youtube

Najjači utisak će i ovog puta istaviti naše fantastične Zvezdice - dok je jedna devojčica podigla ceo žiri na noge izvedbom Bijonsine pesme "Running", druga otpevala evrovizijsku pesmu Sanje Vučić, "Iza osmeha" i ostavila sve bez teksta.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Koliko je njen glas oduševio sve u studiju, govori i činjenica da je od Leontine Vukomanović, koja važi za strožeg člana žirija, dobila samo pohvale.

Ma šta drugi krug, evo ga superfinalista - rekla je Leontina.

Foto: Printscreen Youtube

Osim na velikoj sceni, turbulentno je bilo u crvenim stolicama, a do neočekivanog sukoba je došlo između Goce Tržan i Milana Stankovića, što niko nije očekivao.

- Goca mnogo voli da priča - bocnuo je Milan koleginicu i drugaricu, ali mu ona nije ostala dužna.

Foto: Printscreen Youtube

- Crkni bre, jel si čuo? Ja ako mu sad dođem tamo, to će biti strašno - brecnula se Goca, a potom se obratila Marijani Mićić.

Foto: Printscreen Youtube

- Danas sam ozbiljno naoštrena - rekla je Goca i namignula, čime je pokazala da se samo našalila sa Milanom.

Spremite maramice, aplauze, ali pre svega, dobro raspoloženje, jer vas očekuje najbolja muzika u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice", u petak, 3. novembra, od 21 čas, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'