AKTUELNO

Nastavlja da pravi ljubomorne scene.

Iz dana u dan raste sve jača netrpeljivost između Anđela Ranković i Teodore Džehverović koja je rezultirala konačinim raskidom. Naime, sinoć su njih dvoje definitivno raskinuli, ali ona ne prestaje da mu prebacuje za svaki njegov kontakt sa bilo kojom devojkom u ovoj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su bili zajedno u Rajskom vrtu, on je pokušavao na neki način da joj se ponovo približi i ukaže joj da greši za sve što se tiče njega. Ona nije marila za to što Anđelo priča i dalje je nastavljala sa njenom ljubomorom, jer se on juče grlio sa Anom Korać, novom učesnicom ovog rijaltija.

Foto: RTV Pink

Idi muvaj se sa njom. Nikada više ja sa tobom! Sve najgore bih ti uradila, pljunula bih te u lice da smo napolju - unosila mu se u facu Teodora.

Anđelo nije mogao da veruje šta čuje i počeo je da joj prebacuje to što je svaki put razlog njihovog raskida njeno ljubomorisanje zbog toga što on razmeni poneku reč sa ostalim devojkama koje ona smatra suparnicama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nije znala kako da ga uvredi i na koji način da pobegne od njega Teodora ga je polila  kafom i istrčala iz Rajskog vrta. A on krenuo za njom i vikao:

Ti si degenerik posesivni! Plakaćeš ti zbog mene svaki dan - rekao je iznervirano Anđelo.

Pročitajte još: TEODORA DEFINITIVNO OSTAVILA ANĐELA: Zgadio si mi se, ne mogu da te gledam! Maneken PREPLAKAO celu noć! (VIDEO)

Kako se njihov razgovor završio možete pogledati u naredonom snimku.

Autro: Pink.rs

#Ana Korać

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'