AKTUELNO

Ova devojčica ostavila je svojim moćnim glasom ceo žiri bez teksta.

I ovaj petak rezervisan je za najbolje dečije talente u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice", koji je postao porodična tradicija.

Foto: Printscreen Youtube

Sa crvenih stolica ove nedelje dolaze neviđene reakcije, a sa scene "Pinkovih zvezdica" nastupi koji bude najjače emocije.

Valeria Voikova, takmičarka iz Bugarske, izašla je na scenu i svojom interpretacijom pesme "Je t'aime", Lare Fabian, opčinila ceo žiri.

Foto: Printscreen Youtube

Meni stoji knedla ovde, ljudi - priznala je Goca Tržan, a oduševljenje nije krio ni Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih voleo da slušam još tebe - rekao je pevač, dok je Leontina Vukomanović dodala da je ovo bio evrovizijski nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Leonora Gaši je za svoj nastup dobila aplauz od celog žirija, a najglasnije u pohvalama bile su Goca i Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U poslednjoj emisiji prvog kruga predstavio se i Ljuba Stanković, rođeni brat prošlogodišnje superfinalistkinje Marine Stanković, koji je potpuno osvojio publiku i žiri.

Foto: TvPink Printscreen

- Vasionsko dete, dete svemira! Neverovatno za dete tvojih godina da ovakvu emotivnost ispolji u jednoj pesmi - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Mogu samo da vas poljubim - upitao je Ljuba Jelenu, na šta je ona odmah pristala.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jedno fenomenalno izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", u petak, 17. novembra, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'