AKTUELNO

A dan je počeo tako mirno...

Zadrugare od jutros nije posetio ni Dragan Mladenović Proka, niti su dobili ijedan zadatak od Velikog šefa, te je izledalo kao da je pred njima jedan miran i lagodan dan. Ipak, ovo jutro bilo je samo zatišje pred buru, a to je pokazalo pismo koje su dobili od Velikog šefa u kojem su objašnjena pravila igre u kojoj moraju svi da učestvuju.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Vreme je za izazov. Uz ovo pismo vam šaljemo dve crne tačke, zvonce i štopericu. Na svakoj tačKI u svakom momentu mora stajati po jedan zadrugar. Jednu tačku ćete postaviti na parking, a drugu u dnevnu sobu i do kraja ne smete pomerati poziciju tačaka. Smene za stajanje na tačkama sami određujete, ali one ne smeju trajati kraće od pola sata. Vođa će voditi računa o tome da se zadrugar koji nađe zamenu može zameniti sa nekim drugim - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Takmičarima je neposredno pre ovog, stiglo pismo od Velikog šefa u kojem je navedena vremenska prognoza za narednih sedam dana i tom prilikom napomenuto je da će im ova informacija biti od velike koristi. Tada su zadrugari shvatili da će ovaj zadatak možda potrajati i nekoliko dana i da su baš zato dobili te informacije od šefa. On im je, takođe, naglasio i da je nagrada za uspešno odrađenu igru veoma velika, ali pitanje je da li su zadrugari sposobni da se drže pravila igre više od dana.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'