AKTUELNO

Razgovarala sam mamom posle više od dva meseca.

Luna Đogani i Sloba Radanović otkrili su Drvetu mudrosti dve tajne zbog kojih je drvo odlučilo da ih nagradi pozivom. Kako Luna od početka rijalitija "Zadruga" nije dobila poziv sa svojim najbližima, ova nagrada ju je mnogo obradovala.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je čula glas mame Anabele, Luna nije mogla da izgovori ni jednu jedinu reč, samo su joj suze tekle niz lice. Ovo je bio jako dirljiv trenutak, jer je videla svoje najbliže posle više od dva meseca.

Mnogo si dobar čovek, ponosni smo na tebe. Moli te mama da ne padaš u depresiju, hoću da umrem kada to vidim. Budi ono što jesi, vesela devojka, ono što svi pamtimo. Da je Luna biti lako Luna bi bio svako - pružala joj je mama podršku.

Foto: Printscreen Youtube

Anabela je zadovoljna ponašanjem svoje ćerke u rijalitiju "Zadruga" i samo joj je uputila reči hvala.  Ona podržava vezu između nje i Slobe i poručuje im da se drže zajedno.

Gde je Sloba? Čuvaj ga, volite se, ljubi ga puno od mene. Čuvajte se vas dvoje, ne dajte da vas razdvoje. Imate ogromnu podršku, nenormalan broj ljudi vas voli. Nemojte da dozvolite da vas nešto poremeti, nemoj da padaš. Tu sam za tebe do groba do poslednjeg daha, nemoj nikad da zaboraviš da moj život bez tebe nema smisla - rekla je Anabela.

Foto: Printscreen Youtube

Razgovor je trajao svega jedan minut, ali je to bilo dovoljno da Luna čuje sve ono što je htela. Svoju sreću je podelila sa svim ukućanima i prenela pozdrave od svoje mame.

Pročitajte još: ZADRUGARI USPEŠNO OBAVILI ZADATAK, a kada su čuli koja je NAGRADA bili su U NEVERICI! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj emotivni razgovor između mame i ćerke možete pogledati u sledećem video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Anabela

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'