AKTUELNO

Saradnici palate pregovaraju o tome da nakon dramatičnih izjava sina Harija, svoje stavove iznese i sam kralj lično.

Britanski mediji raspravljaju o tome da bi kralj Čarls mogao da da intervju za BBC, nakon objave šokantnih memoara princa Harija (38) i njegove supruge Megan Markl (41). Tvrdi se da bi kralj Čarls uskoro mogao da prekine ćutanje o princu Hariju, jer su u toku pripreme za intervju za BBC, piše The Mirror.

Saradnici palate pregovaraju o tome da nakon dramatičnih izjava sina Harija, svoje stavove iznese i sam kralj lično. Netfliksov dokumentarac i knjiga "Spare" dodatno su začinili odnose sina i oca, te otkrili nove zanimljive detalje iz porodice. Nakon izjava Harija, članovi kraljevske porodice nisu ništa komentarisali. Međutim, Harri je otkrio svašta.

Foto: Tanjug AP/Christopher Furlong

Prinčeve optužbe uključuju fizičke obračune između njega i brata Vilijama, svađu između Megan i Kejt oko haljina, te nestabilnu vezu prinčeva s Kamilom. Sada čelnici BBC-ja žele da Čarls snimi emisiju o svom životu i planovima kao novog monarha. Naravno, to bi uključilo i detalje oko krunisanja.U palati su i zabrinuti zbog potencijalnog intervjua, ali i dalje nije jasno hoće li kralj progovoriti o temi koja je dodatno pokvarila odnose unutar porodice.

- Čak i jedan mali komentar o Hariju i Megan postao bi svetska vest. To bi takođe moglo da izazove Harijev odgovor, koji bi bio nepredvidiv, poput mnogih drugih. Sve je vrlo delikatno - jedan je od insajderskih komentara s dvora.

Autor: M.K.