AKTUELNO

Svojim nastupom, ovaj dvanaestogodišnji dečak iz Podgorice osvojio je srca milionskog auditorijuma.

Dražen Baković predstavio se publici u regionu u drugoj emisiji četvrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezdice", kada je oduševio kako sve koji su bili u studiju, tako i petočlani žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, najglasnija u pohvalama upućenim ovom dvanaestogodišnjem Podgoričaninu bila je upravo Goca Tržan, koja već tri sezone važi za najstrožeg i najzahtevnijeg člana žirija.

Upravo si postao moj omiljeni učesnik u ovoj sezoni! Divno pevaš, divno! Volim kada čujem nešto što je autentično, što ima emociju. Popravio si mi dan, odnosno ovo veče svojim nastupom! Vrlo zrelo pevaš za svoje godine i samo nastavi da ne pokvariš to - rekla je tada Goca.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Sada, kada su se utisci slegli, pred sam početak drugog kruga, Dražen je otkrio kako se osećao kada je čuo Gocine pohvale.

Prezadovoljan sam nastupom, kao i komentarima žirija. Ali mi je najlepše bilo kada mi je Goca Tržan rekla da sam postao njen miljenik. Svim komentarima sam zadovoljan, ali mi je upravo Gocin bio najdraži - rekao je Dražen.

On je u prvom krugu pevao Adilovu pesmu, "Veruj u nas", i kroz nju pokazao neverovatnu emociju.

- To je nešto što slušam inače, što mi odgovara. Ne bih da otkivam koju ću pesmu pevati u drugom krugu, ali se nadam da ću biti još bolji nego prvi put - rekao je ovaj dvanaestogodišnjak.

Iako je pred njim veliki zadatak, Dražen kaže da tremu nema, i da će dati sve od sebe da bude još bolji.

- Nisam imao tremu ni na prvom nastupu, pa je neću imati ni sad, iako je velika odgovornost nadmašiti nastup iz prvog kruga - objasnila je ova Zvezdica.

Da li će Dražen uspeti da nadmaši svoj prvi nastup, saznaćete već u prvoj emisiji drugog kruga vašeg omiljenog dečijeg takmičenja, "Pinkove zvezdice", u petak, 24. novembra, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Autor: M. Đ.

#Dražen Baković

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'