AKTUELNO

Na početku drugog kruga, ovaj dečak je svojim nastupom oduševio žiri.

Ovog petka, na početku drugog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", potraga za najboljim talentima nastavlja se spektakularno.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

U ovoj emisiji predstaviće se i oni koje je nacija već zavolela - fenomenalni blizanci Lucija i Leonardo Mišić, koji su izveli pesmu "Nemoj da me nerviraš", koju u originalu izvodi grupa "Poslednja igra leptira".

Dvanaestogodišnji Dražen Baković iz Podgorice ponovo je uspeo da oduševi žiri i publiku u studiju, jer je pesmu "Da se opet rodim" Sinana Sakića, otpevao na potpuno drugačiji način.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Takva deca kao što si ti, daju smisla svemu ovome - rekla je Goca Draženu.

Teodora-Tara Stojanović otpevala je trenutno najveći hit, "New Rules", pevačice Dua Lipe, a tokom njenog nastupa je čak i žiri igrao i pevao.

- Ti si jedan od onih balkanskih izvođača koji bi mogao da postane svetski popularan - bila je oduševljena Goca Tržan pevanjem ove devojčice.

Foto: Printscreen Youtube

Pored njih, u prvoj emisiji drugog kruga videćete i Saru Lukić, Anđelu Jokić, Teodoru Marković, Aleksandrinu Mehandžisku, Leonoru Gaši, Miloša Samardžića i Ognjena Repanovića.

Ne propustite još jednu fantastičnu emisiju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", večeras posle 21 čas samo na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice

'