AKTUELNO

Sidni Svini je imala samo 12 godina kada je debitovala na ekranu u niskobudžetnom filmu o zombijima, a sada je postala jedan od najpopularnijih mladih glumica Hilivuda.

Svini se te godine pojavila u filmu „Bilo jednom u Holivudu“ Kventina Tarantina, gde je glumila zajedno sa Bredom Pitom i Leonardom Dikaprijem. Nakon toga je usledila uloga u HBO seriji „Beli lotos“, a trenutno je u Australiji na snimanju novog filma, romantične komedije, u kojoj joj je glavni partner Glen Pauel. Pored toga njen najnoviji film „Reality“ upravo je dobio 100% pozitivnih ocena na sajtu „Rotten Tomatoes“.

Sidni je od detinjstva sanjala da bude uspešna holivudska glumica i tom cilju je ozbiljno pristupila. Odrasla je u Spokenu, manjem gradiću u Vašingtonu, što joj nije pružilo previše mogućnosti da se probije u svetu šoubiznisa.

Kada je imala 12 godina, u njenom gradu se snimao niskobudžetni film o zombijima što je ona videla kao sjajnu priliku. Kada su njeni roditelji odbili njenu želju da se prijavi na audiciju za ulogu, napravila je strategiju da ih ubedi.

- Napravila sam petogodišnji poslovni plan koji je u suštini objasnio šta bi se moglo desiti u mom životu ako mi dozvole ovo, korake koje moram da preduzmem, stvari na kojima sam morala da radim -0 prisetila se Svini u intervjuu za „LAConfidential“.

Na kraju su je pustili na audiciju i to je dovelo do njenog prvog pojavljivanja na ekranu. Nakon toga je Sidni dobila ulogu u distopijskoj drami „Sluškinjina priča“ zbog koje je bila toliko uzbuđena da je plakala kada je saznala vest.

Priče su neverovatne. Glumci i kinematografija su neverovatni, biti deo tako nečega je neverovatno - rekla je ona jednom prilikom.

Međutim, ništa joj nije donelo veliku slavu dok se nije pojavila u seriji „Euforija” koja je poznata po svom grubom realizmu, a to uključuje i golotinju.

Nakon njenog pojavljivanja u ovoj seriji, golišave scene su punile tabloide, ali ona se nije previše opterećivala oko toga.

Nikada nisam tražila od njega [Levinsona] da iseče bilo koju scenu - rekla je Svini za „Teen Vogue“ i tvrdila da je golotinja u seriji bila u službi autentičnosti:

- Svi smo goli u stvarnom životu. Pokazujemo život ovog lika i kroz šta ona prolazi.

Svini inače ima jako bogata interesovanja pored glume. Ona, naime popravlja stare automobile a voli i borilačke veštine. Počela je da trenira MMA kada je imala 14 godina, a išla je na svoje prvo takmičenje sa 18.

Međutim, Svini je priznala da je to što je postala uspešna glumica omelo njeno treniranje.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, Sidni ne otkriva previše ali se zna da je verena za Džonatana Davina. Iako nije dala javno saopštenje, „TMZ“ je objavio fotografije na kojima se vidi da nosi veliki dijamantski prsten.

Prema „The Sun“-u, njih dvoje se zabavljaju od 2018. godine a on je navodno stariji od nje 12 godina. Kada ne radi, Sidni živi mirnim životom i ne druži se sa holivudskim facama.

U intervjuu za „Cosmopolitan“ je rekla:

Ne izlazim sa ljudima koji su u centru pažnje. Ne izlazim sa glumcima, muzičarima ili bilo kim na estradi jer na taj način mogu biti normalna Sid i tako mi je lakše.

Ona je poslednjih par dana izazvala pometnju na mrežama kada su objavljene njene fotografije iz najnovije kampanje za donji veš. U saopštenju za štampu je napomenula da želi da komadi „učine da se osećate najromantičnije i najseksepilnije“.

Autor: N.Ž.