AKTUELNO

Takmičar koji poznaje Milana Kalinića izazvao je pevačicu da ustane sa svog mesta.

Danilo Đinović (31) iz Podgorice odlučio je da se predstavi pesmom jednog od članova žirija - pevao je "Noćas mi se s tobom spava" od Šabana Šaulića.

Njemu su stolice podigle Dara Bubamara i Dragana Mirković, a onda u poslednjem trenutku i Zorica Brunclik.

Foto: YouTube screenshot

- Čestitam na sinu i ovo je glas za njega - rekla je Zorica čim se stolica zaustavila, za šta je dobila gromoglasan aplauz, posle čega je priznala da mu za pevanje ne bi dala glas.

- Meni se svidela tvoja boja glasa, malo si imao te neke čudne trilere, a sad kad sam te videla, moram da kažem i da stvarno lepo izgledaš - rekla je Dara, dok ga je Dragana posavetovala da pripazi na ritam.

Zatim je Milan Kalinić pitao takmičara odakle mu je poznat, ali nije očekivao njegov odgovor.

- Pre nego što sam ja počeo da pevam, bio sam konobar i ti si, Milane, uvek bio na mom rejonu, a nikad bakšiš nisi ostavio - rekao je Danilo, što je izazvalo opšti smeh u žiriju, ali je posle priznao da se šali.

Foto: YouTube screenshot

Takmičar je posle ispričao i da je dobio dobar bakšiš kad je Dara nastupala u klubu gde je konobarisao i da je nastup bio dobar.

- Darin nastup bio dobar? Svašta ću čuti - rekao je Milan kroz šalu, ali je Dara nije prihvatila dobro, pa mu je obećala da će mu "vratiti za to".

Druga pesma koju je pevao bila je "Kafana je moja sudbina" Tome Zdravkovića, ali nije podigao Aleksandru i Šabana.

Zorica se odmah na kraju pesme sputila, što je sve iznenadilo, ali je zapravo samo htela da pocepa košulju novopečenom ocu.

Foto: YouTube screenshot

- Činjenica je da su rode došle na Pinkovu scenu i dabodga u sledećoj sezoni ili na kraju ove sezone uz jelku delimo i paketiće kandidatima za decu koja su se rodila tokom serijala - prokomentarisala je vidno raspoložena Zorica.

- Meni je ovo bilo prosečno, a da sam malo objektivnija, rekla bih da je ispod proseka. Dopala mi se druga pesma, ali eto čestitam ti rođenje sina i želim ti da budeš dobar tata - rekla je Aleksandra.

- Ti si dosta tačan što se intonacije tiče i to je dobra stvar. I hvala ti što si pevao moju pesmu, ali ti si brže išao, uvek si bio ispred ritma i onda ti trileri nisu izlazili kako treba - rekao je Šaban i čestitao mu rođenje sina.

Foto: YouTube screenshot

Takmičar je na kraju svog idola Šabana zamolio da mu otpeva nešto za sina, "da mu život počne s pesmom", pa je kralj narodne muzike otpevao svoju pesmu "Sine".

Autor: V. T.

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'