AKTUELNO

Budite večeras od 21 čas uz televiziju Pink, jer se čarolija izvanrednih klinaca ne propušta!

I ovog petka, najtalentovanija deca iz regiona nastavljaju sa maestralnim nastupima u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkovim zvezdicama".

Mia Mustafa otpevala je pesmu "All I Do Was Cry", američke soul, bluz i džez pevačice Ete Džejms, dok je Selma Beriša briljirala sa hitom Marije Šerifović "Svoja i tvoja".

Foto: Printscreen Youtube

Mario Krastev predstavio se pesmom "Nije ljubav stvar", kojom se Željko Joksimović predstavio na Evroviziji, a nakon izvedbe pesme "I put a spell on you", koju je obradila Džoš Stoun, Sara Gigova dobila je samo pohvale žirija.

Foto: Printscreen Youtube

Tada je Milan Stanković počeo da joj daje komplimente, a Sergej Ćetković osetio je potrebu da to devojčici prevede na engleski.

Foto: Printscreen Youtube

I taman kad su se svi ismejali i mislili da je završio, isto je uradio Jeleni Tomašević, koja mu to nije zamerila, nego se zapitala šta mu je stavljeno u kafu, da bi on na kraju progovorio i na makedonskom.

Foto: Printscreen Youtube

Maša Tanasković ovog puta otpevala je pesmu "Nemam vremena za to", Sare Jo, a u ovoj epizodi videćete i sjajne nastupe Sare Simić, Bobane Milić, Danila Virijevića, Maše Ćoćkalo i Tomislava Božovića.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: BORE SE SA JELENOM TOMAŠEVIĆ? Pinkove zvezdice Igor i Mateja u trci za EVROSONG! (FOTO)

U donjem snimku poslušajte kako Sergej priča na engleskom i makedonskom, a večeras budite uz televiziju Pink od 21 čas kako biste čuli ceo prevod zbog kog su se svi u studiju smejali, ali i da biste ispratili fantastične nastupe najtalentovanijih klinaca, koji su i ovog puta doneli čaroliju na scenu "Pinkovih zvezdica".

Autor: V. T.

#Jelena Tomašević

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'