AKTUELNO

Radnici fabrike doneli su jednoglasnu odluku o tome ko treba da ponese laskavu titulu najboljeg radnika.

Osmoro dobrovoljaca sve do danas bilo je zaposleno u maloj fabrici unutar "Zadruge", gde su svakog jutra u 8 sati odlazili na posao i čistili krompir za dnevnicu u iznosu od 800 dinara. Kao i na svakom radnom mestu, i ovde su vladala određena pravila - zadrugari su imali tačno određeno radno vreme, unapred određene pauze i obim posla, a na radost svih učesnika "Zadruge", uspeli su da istraju i uspešno izvrše zadatak, o čemu ih je u novom pismu obavestio Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Posle pohvala na račun njihovog rada i zalaganja u nameri da uspešno izvrše zadatak Veliki šef zatražio je od dobrovoljaca da se izjasne ko je bio najvredniji među njima, a svoje mišljenje prva je iskazala Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Najbolji radnik je Filip, bio je brz, nije pravio pauze - rekla je Sanja, a sa njenim mišljenjem bio je saglasan i Nikola Arsić, kao i Nena Petrović.

Foto: TvPink Printscreen

- Što se mene tiče, to je Filip, iskreno. Mislila sam da je neozbiljan, pošto mi tako deluje, ali sam zaista oduševljena kako je to uradio.

Foto: TvPink Printscreen

- Dečko bukvalno nije sedeo, non stop je radio, zasmejavao nas je, hvala mu na tome. Hvala mu na divnoj atmosferi - rekla je Luna Đogani, sa kojom su bile saglasne i Mina Vrbaški, Teodora Džehverović i Zorana Stefanov.

Atmosfera u radionici je bila super, slažem se da je Filip bio najbolji radnik. Čak je i najbrži bio - rekla je Zorana.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da Filip nije mogao da navede sebe, on je glas dodelio Zorani Stefanov, a Đukiću, kao i celoj ekipi dobrovoljaca, ovonedeljni vođa Marko Miljković uputio je čestitke zbog uspešno obavljenog zadatka.

Foto: TvPink Printscreen

- Svaka vam čast što ste u mojoj nedelji uspeli to da uradite. Odradili ste to "u fulu", zaradili pare, svaka vam čast - srećan je bio vođa.

Autor: D. T.

#Filip Đukić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Teodora Džehverović

'