AKTUELNO

Niko nije očekivao da ima ovakvo lice.

Pop zvezda Bijonse Nouls već godinama unazad ubraja se u najpoželjnije žene na svetu. I dok milioni muškaraca širom planete sanjaju da budu sa ženom poput nje, devojke čine sve kako bi izgledale bar približno kao supruga Džej Zija. Međutim, posle njene najnovije objave mnogi će biti zgroženi.

Foto: Beta

Bijonse je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila nekoliko fotografija od kojih je najveću pažnju privukla ona na kojoj se njeno lice vidi izbliza. Budući da joj je tokom koncertnih turneja, snimanja spotova i editorijala lice prekriveno jakom scenskom šminkom, mnogi je nazivaju lepoticom, međutim sada bi veliki deo njih mogao da promeni mišljenje.

Foto: Instagram

Potencijalni razlog za to jeste čak nekoliko desetina sitnih mladeža koji joj prekrivaju dobar deo obraza i spuštaju se sve do vrata. Iako je pevačica želela da pokaže svoje naušnice, pažnja fanova je, sudeći po komentarima na mrežama, bila usmerena ka mladežima na njenom licu zbog kojih jednom delu manje privlačna nego što je bila, dok je drugom čak i simpatičnija.

Pink.rs

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#mladež

#pevačica

'