AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Jedna od najvećih svetskih zvezda, poznata po neverovatnom glasu, neprevaziđenim hitovima i nagradama sa kojim je oborila brojne rekorde, Bijonse započela je juče svoju svetsku turneju koja će se sastojati od četrdeset nastupa.

Bijonse je sinoć ostavila sve bez daha organizacijom, kostimima i njenim nastupom. Pevačica je u svojim četrdesetima, ali je to nije sprečilo da priušti svojim fanovima šou za pamćenje, te su društvene mreže preplavili komentari da joj godine ne mogu ništa.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Ipak, ima i zabrinutih fanova koji tvrde da je izostao energični nastup prepun plesnih pokreta koji su očekivali od Bijonse. Nekima je privuklo pažnju to što pevačica nije izvodila pokrete po kojima je poznate. Na društvenim mrežama su se pojavila govorkanja da je to rezultat operacije stopala kojoj se pevačica podvrgla pre nekoliko meseci, a što ona nije nikad zvanično potvrdila.

"Bijonse ne pomera svoje stopalo, noga joj se sigurno nije još oporavila", "Bijonse pokupava da pleše sa pola stopala", "Vidi se da je ekstremno pažljiva sa njenim stopalom (verovatno savet lekara)", bili su samo neki od komentara nakon pevačicinog nastupa sinoć u Stokholmu.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

Autor: A. N.